Sala de premsa

imagen

La Diputació de Barcelona impulsa un projecte per convertir Manresa en ‘smart city’

Una plataforma tecnològica permetrà a sis municipis barcelonins treballar per ser ciutats tecnològicament avançades. Mataró, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Granollers i Vilafranca del Penedès són les altres ciutats escollides per participar en una plataforma que incorporarà dades de sensors i altres dispositius, informació de l'ajuntament i també informació aportada per la ciutadania.

Llegir més

El Ple del mes de març aprova el canvi de destinació de l’antic CTM en favor de la FUB

El ple municipal aprova també el suport al Banc d’ADN, i la seva difusió, per possibilitar la identificació dels parents de desapareguts de la guerra civil.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta una aplicació mòbil per acostar la informació i els serveis als ciutadans

El 23% de les consultes a la web municipal arriben des de dispositius mòbils. La nova eina ofereix un canal de comunicació addional als ja establerts, ha estat desenvolupada íntegrament pel servei d’Informàtica de l’Ajuntament i ja està accessible per a tots els aparells amb sistema operatiu Android i iOS.

Llegir més

El Ple de l’Ajuntament de Manresa acorda l'aprovació inicial del nou POUM sense cap vot en contra

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) s’aprova inicialment amb els vots a favor de CiU, PP i CUP i les abstencions de PSC, ERC i PxC.

Llegir més
imagen

L'aplicació Viu Manresa s'afegeix als canals d'informació municipals sobre la jornada electoral de diumenge

La nova app de l'Ajuntament de Manresa, que permetrà consultar des del cens electoral i el lloc de votació fins els resultats en temps real, complementarà la web municipal www.manresa.cat i el compte oficial de Twitter.

Llegir més

El Ple del mes de maig aprova el traspàs de la carretera de Santpedor perquè passi a ser titularitat de Manresa

També va decidir per unanimitat concedir la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cívic a la Fundació Ampans pels seus 50 anys de trajectòria a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Llegir més

La Plana de l'Om acull aquest cap de setmana Tastets de cultura popular de Manresa en el marc d'Expobages

Aquest dissabte i diumenge, a La Plana de l'Om, hi haurà una exposició i actuació de les figures de la imatgeria de Manresa  i màster class de les Músiques del Correfoc amb la Quants Band

Llegir més
imagen

L'Ajuntament premia les millors idees i plans empresarials dels joves de Manresa

Aquest matí s'han lliurat els premis de XI Concurs Idees Joves, que fomenta la creació emprenedora entre els estudiants de Manresa

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa presenta el recurs contra l'acord de la Junta Electoral Central sobre l'estelada

L’escrit, que s’ha presentat aquest matí a la Junta Electoral de Zona i que ha estat notificat a la Junta Electoral Central, formula una sèrie d’al·legacions que tenen en compte aspectes formals i altres més de fons, especialment que la col·locació de l’estelada a la façana de l’edifici consistorial es va fer en execució d’un acord del Ple municipal.

Llegir més

Xerrada sobre sobirania alimentària, demà a la Casa Lluvià de Manresa

La conferència de Josep Tuson començarà a les 7 de la tarda i després es podran tastar productes locals

Llegir més
imagen

Les construccions de pedra seca vinculades al món del vi, protagonistes de Vi_suals 2015

Del 30 de maig al  7 de juny, Manresa tornarà a posar en valor la gastronomia, la cultura, l’art i el vi a través d’exposicions, projeccions d’audiovisuals, degustacions,  tasts, xerrades  i creacions artístiques al voltant de la pedra seca, un símbol de la viticultura.

Llegir més

Treballs de senyalització a la calçada, demà i divendres

Es faran treballs de pintura de graelles a la cruïlla de carretera de Vic amb el carrer Pare Claret, al carrer Viladordis amb el carrer Gaudí; i a la plaça Bonavista.

Llegir més