Es reobre la venda d’entrades per al concert del Pot Petit del mes de juliol al pati de l'Anònima

L’actuació, que forma part del cicle Sons del Camí, es farà el 22 de juliol a les 19 hores. Les noves entrades es poden adquirir a partir d’avui dimecres.

imagen

Davant l’actual manca de limitacions en els aforaments i les bones perspectives de cara a l’estiu, l’organització del cicle Sons del Camí ha decidit ampliar l’aforament del concert del grup El Pot Petit que es farà al pati de l’Anònima el pròxim mes de juliol. L’organització ja va decidir traslladar l’actuació —que en un inici s’havia de fer als Jardins de la Cova— en un espai de major aforament, després que les primeres entrades s’exhaurissin en només un mes, però mantenint una limitació de l’accés davant la incertesa sanitària del moment. Aquesta segona obertura d’entrades també es va exhaurir ràpidament, i ara, hi ha una la darrera oportunitat per aconseguir entrades que, cal recordar, no són numerades, ja que el concert serà a peu dret.

Així, des d’avui dimecres es reobre la venda d’entrades a través de la web de Sons del Camí (www.sonsdelcami.cat), de la web de Manresa 2022 (www.manresa2022.cat) i físicament a l’Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major número 10. Els preus per al concert continuen sent els mateixos: 12 euros per a l’entrada anticipada, 15 euros a taquilla i gratuït per als menors de 3 anys.

El concert del Pot Petit forma part cicle de concerts Sons del Camí, que ofereix una àmplia proposta musical. La 9a edició del festival portarà fins a Manresa noms destacats de la música, com ara la cantant israeliana Noa, la formació de referència Orfeón Donostiarra o el cantautor Ramon Mirabet. La programació completa està disponible a la web de Sons del Camí.

Un programa d’actes transversal amb més de 100 activitats

Sons del Camí forma part del programa de Manresa 2022, un projecte que conté més de 40 accions i 100 activitats distribuïdes en set eixos temàtics: Espiritualitat i Pensament; De Manresa al Món; Educació; Cultura i Art; Música i Festa; Joventut, i Esport. Destaca el fòrum internacional de debat interreligiós —que abordarà el canvi climàtic des de la mirada jove— i les accions que enforteixen la connexió entre el País Basc i Catalunya, inici i final del Camí Ignasià. També les actuacions culturals i musicals, que ja han portat fins a Manresa artistes com Jordi Savall o Sílvia Pérez Cruz i bandes com Love of Lesbian. El programa sencer es pot descobrir a www.manresa2022.cat.

L’organització està liderada per l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Tècnica de Manresa 2022, que compten amb un bon nombre d’institucions, organismes, entitats, associacions i persones a títol individual que s’han implicat en el projecte, en especial la Fundació La Caixa, essent el patrocinador principal, i AUSA, Constructora del Cardoner, Denso i la corredoria d’assegurances Pujol com a patrocinadors globals del projecte.

De Manresa al món

Manresa 2022 commemora els 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar-se prop d’un any a la ciutat, s’hi va inspirar per a escriure els ‘Exercicis Espirituals’ i hi va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús. Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l’orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa. La commemoració —de relleu mundial— permet reivindicar i potenciar el llegat patrimonial de Manresa i consolidar el seu paper com a final del Camí Ignasià.

 

 

Documents relacionats

  • imagen