Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Doris Bondom guanya el tercer concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric de Manresa

El lliurament de premis es va fer a la Plaça Major per part de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Presidència i Comunicació, Àuria Caus

Llegir més
imagen

La multipremiada pel·lícula "3000 nits" es podrà veure aquest dimecres a l’Auditori de la Plana de l’Om

La reconeguda directora palestina, Mai Masri, explica la història d’una mestra palestina empresonada en un penal israelià on dona llum al seu fill. La pel·lícula palesa una situació de tremenda actualitat sobre la situació de les preses polítiques palestines i dels menors detinguts a Israel.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament aprova els projectes per millorar les voreres de l’entorn de plaça Catalunya i carrer Indústria

Les actuacions de millora tenen un pressupost superior als 150.000 euros i es preveu l’inici durant la tardor, un cop finalitzats els tràmits de contractació. Els treballs s’emmarquen dins el Pla de Millora de l’Espai Públic  2018  que impulsa la regidoria de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Associació de Veïns de les Escodines signen el conveni marc del barri per al 2018

El consistori atorga una subvenció de 58.460 euros per col·laborar en el Programa de Desenvolupament Comunitari, en la dinamització de la biblioteca veïnal Jaume Perramon i en les tradicionals festes de les Enramades.

 

 

Llegir més
imagen

Lliurament de premis del Concurs de fotografia del Parc del Castell

Jaume Jorba, Carles Martínez i Sussi Garcia són els tres guanyadors del concurs de fotografia del Parc del Castell, que es va organitzar amb motiu de la festa en aquest espai. Les fotografies han estat exposades del 4 al 15 de juny a la biblioteca de l'Ateneu Les Bases. Al lliurament de premis hi va assistir el regidor d'Habitatge i Barris, Joan Calmet.

Llegir més
imagen

L’Escola Joviat de Manresa acollirà, el dissabte 30 de juny, el primer torneig de bàsquet 3x3 femení

Durant la jornada es disputaran partits de totes les categories, des d’infantils a veteranes. Ja hi ha una cinquantena d’equips inscrits


Llegir més
imagen

Encara és obert el termini per participar en el ‘Premi TAV-CC 18’ per a obtenir una beca per a la producció d’un projecte artístic

Els candidats podran presentar les seves propostes fins al 24 de juny. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 2.000 euros per a l’elaboració del projecte que, a més, serà exposat a l'Espai 7 del Casino del 14 al 30 de setembre de 2018. Posteriorment, farà una itinerància per diferents espais de la Catalunya Central.

Llegir més
imagen

Arrenca la segona fase de la campanya municipal “Separa l’orgànica” amb educadors ambientals

L’Ajuntament de Manresa ha incorporat dos nous educadors ambientals per continuar la tasca informativa i de sensibilització sobre la problemàtica dels residus i la correcta separació de les diferents fraccions que es generen a les llars. Els barris on s’actuarà seran Poble Nou, Carretera Santpedor, Font dels Capellans, Passeig i rodalies, Mion-Puigberenguer i Barri Antic.


Llegir més
imagen

Molt d’enyor i esperança a l’acte de presentació de l’exposició "Refugiades de lluny i de prop"

El diàleg que es va realitzar a l’Espai 1522 entre testimonis d’exili actuals i de la Guerra Civil Espanyola van fer aflorar sentiments de pèrdua, de dolor, però també d’esperança i de convicció en la cooperació i en l’enfortiment com a societat d’acollida.

Llegir més