Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’acció artística “Sabates vermelles” protagonitza l’acte institucional a Manresa contra la violència envers les dones

Desenes de persones s’han aplegat  aquest migdia a la plaça Major en l’acte institucional  del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les dones. Poesia, música, dansa i lectura de manifestos han fet lluir un acte emotiu de sensibilització contra la violència masclista.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa repetirà unes proves de selecció al Conservatori de Música que van ser suspeses per suposades irregularitats i nomena nou tribunal qualificador

El procés selectiu es durà a terme el gener, amb un nou òrgan de selecció, del qual, no forma part cap membre de l’anterior tribunal. 

Llegir més
imagen

La commemoració de les Bases segueix aquest dimarts amb un acte acadèmic sobre el model territorial

La sessió comptarà amb la participació dels professors Jesús Burgueño Rivero i Josep Oliveras Samitier, i de Xavier Forcadell i Estaller, coordinador general de la Diputació de Barcelona. Es preveu l'assistència de diversos alcaldes del Bages i del Moianès, a banda de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. D'altra banda, i en el marc de les activitats divulgatives del programa commemoratiu de les Bases, s'ha decidit prorrogar fins al 15 de gener el termini per participar en el Joc dels 125 anys de les Bases.

Llegir més
imagen

Manresa presenta l’acció artística “Ponts”, en el marc de la capitalitat cultural 2018

“Ponts” són 6 escultures inspirades en la imatge gràfica de Manresa Capital Cultural que es distribuiran per diferents punts de la ciutat. El disseny és obra del manresà Enric Llort i compta amb la col·laboració dels artistes Manel Fontdevila, Roger Farré, Santi Viladrich, Míriam Ponsa, MarkDko, Arnau Farré i Quim Moya.

 

Llegir més
imagen

L’activitat "Mines contra mines" clou amb una pintada col·lectiva de mural per la pau

Més de 150 joves de diferents centres educatius de Manresa han  pintat  un mural per la Pau conduïts per un activista pels drets humans i la Fundació Pax.

Llegir més
imagen

La pista de gel de Sant Domènec, a punt de començar a funcionar, demà divendres

La pista de gel ja està muntada a la plaça Sant Domènec i s'hi podrà patinar a partir de demà i fins al diumenge 14 de gener. Al mateix temps, es posa en marxa el sistema de vals descompte que els comerços col·laboradors oferiran als usuaris i que els permetrà patinar a meitat de preu i amb els quals també gaudiran d’una hora gratis a un dels vuit pàrquings adherits a la campanya. La pista forma part de la campanya de dinamització comercial Nadalant!

Llegir més
imagen

Treballs de poda dels oms de la plaça del Pare Oriol de Manresa

L'objectiu és assegurar l'estabilitat dels arbres, que creixen molt de pressa i tenen una fusta molt trencadissa.

Llegir més
imagen

La Xarxa de Biblioteques de Manresa impulsa el projecte BiblioLab per fomentar la creativitat i l’experimentació

Els tallers del programa BiblioLab tenen com a objectiu desenvolupar accions que permeten l’accés al coneixement a través de l’experimentació i la utilització de metodologies innovadores. Així, abasten quatre àmbits temàtics: artístic, científic, tecnològic i lectoescriptura.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament reforça el bus fins a les atraccions de la Fira de Sant Andreu, que continuaran al sector dels Trullols

El solar municipal entre els carrers Caietà Mensa i Agustí Coll, als Trullols, tornarà a ser com a la Fira de l’Ascensió celebrada el  maig passat,  l’espai  on s’ubicaran les atraccions infantils per la Fira de Sant Andreu.
 

Els dies de Fira seran el 24, 25 i 26 de novembre, i el 1,2 i 3 de desembre.

 

Llegir més
imagen

L’equip de govern de Manresa ajorna l’aprovació del pressupost municipal del 2018

Tot i que tradicionalment la proposta de pressupost es debat i s’aprova al Ple Municipal del mes de desembre, aquest any s’ajorna davant la dificultat de quadrar el finançament dels projectes de les diverses regidories.

Llegir més