Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Salut posa en marxa el 28 de juny la Unitat Trànsit de la Catalunya Central ubicada al CAP Bages

La nova Unitat Trànsit començarà a funcionar coincidint amb el Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. Un equip multidisciplinar especialitzat forma part de la unitat amb 5 professionals: una ginecòloga, dues llevadores, una treballadora social i una psicòloga, a més del suport administratiu. La previsió és atendre unes 40 persones en el primer any de funcionament.


Llegir més
imagen

Manresa ampliarà els horaris d’estiu de diverses línies del bus urbà per oferir un millor servei als barris

Els canvis entraran en vigor a partir del 25 de juny. L’objectiu de la mesura és millorar la mobilitat de la ciutat i fomentar l’ús del transport públic. Avui es portarà a aprovació del ple la modificació del contracte per fer efectius els canvis.

 

Llegir més
imagen

El Pla de reconstrucció de l'Ajuntament de Manresa per fer front a la Covid-19 es tanca amb un cost que supera els 6 milions d’euros

Els grups municipals reunits a la Junta de Portaveus acorden el tancament del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, que va començar a caminar el maig de 2020, en plena pandèmia del coronavirus. L'últim informe de seguiment del Pla, que s'ha presentat al Ple aquest dijous, constata que s’hi han destinat 6.070.801,32 euros i que l'Ajuntament ha estat l'administració pública que més cost ha assumint del Pla amb un 51,16% del total, tot i que aquest mes l'estat ha guanyat protagonisme amb una aportació de 515.997,17 euros per compensar les pèrdues del bus urbà per la caiguda d'usuaris durant la crisi sanitària.

Llegir més
imagen

La cinquena Festa del tomàquet se celebrarà del 19 al 24 de juliol

L’esdeveniment es durà a terme en la mateixa línia de l’edició anterior, tenint en compte totes les mesures sanitàries decretades pel govern. Pròximament s’exposaran tots els detalls en una presentació.

Llegir més
imagen

El Cercle Artístic ofereix a la Plana de l’Om una exposició de quadres dels espais on es va rodar la pel·lícula ‘Plácido’

La mostra s’inaugura avui  dimecres a les 19 h i es podrà visitar fins el 4 de juliol


Llegir més
imagen

El Síndic de Greuges presentarà demà al Ple Municipal de Manresa l’informe d'actuacions del 2020

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Manresa, que se celebra demà dijous 17 de juny, s’obrirà amb la intervenció del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó Massó, que presentarà un informe que recull les queixes i consultes tramitades a la ciutat durant l’any 2020. La visita s’inscriu en el marc del  conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Síndic signat l’octubre del 2017.

Llegir més
imagen

Maria Dolors Riera Colom: “És un honor rebre un reconeixement que porta el nom de Rosa Argelaguet Isanta”

La Biblioteca del Campus Manresa va acollir aquest dimarts al vespre un emotiu acte d’entrega del primer Premi Rosa Argelaguet Isanta - Premi del Campus Manresa, un guardó que reconeix, promociona i sensibilitza sobre el paper d'aquelles dones que han contribuït activament en alguna activitat d'investigació, de divulgació o de docència en l'àmbit de les ciències.

Llegir més
imagen

El Nou Congost de Manresa serà la seu de les Lligues Catalanes 2021 masculina i femenina de bàsquet

La 42a Lliga Catalana d'equips ACB es disputarà el 4 i 5 de setembre, mentre que diumenge 12 tindrà lloc la 33a Lliga Catalana Femenina.  Manresa reforça així el seu rol històric com a ciutat de bàsquet en una temporada en què també exercirà la Capitalitat del Bàsquet Femení.

 

Llegir més
imagen

El CEDEM organitza una jornada per donar a conèixer i impulsar una xarxa local de Business Angels que tingui en compte la perspectiva de gènere

Tindrà lloc el dimarts, 22 de juny, a les 13 h.  Durant la sessió es compartiran dues experiències pioneres i exitoses de projectes d’inversió en startups liderats per dones. L’acte de benvinguda anirà a càrrec de la regidora  de Feminismes i LGTBI, Ocupació, Empresa i Coneixement de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz Mas.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa rep una subvenció de més de mig milió d’euros per compensar la reducció d’ingressos del transport públic

Es tracta del ‘Fons Covid-19 de Transport Públic’ de l’estat espanyol, que té l’objectiu de garantir la continuïtat del servei, ajudant a pal·liar les conseqüències derivades de la crisi sanitària.

Llegir més