Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

La Festa del Tomàquet continua i per dijous ha preparat un sopar degustació de productes autòctons del Bages

L’àgape, que tindrà lloc a la Sala Gòtica de la Seu a partir de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit, donarà l’oportunitat als comensals de conèixer els productors mentre degusten els seus productes.

Llegir més
imagen

Obert un concurs per seleccionar un comissari/a per desenvolupar un projecte artístic en xarxa

El projecte ha de ser inèdit, vinculat a les arts visuals i adient per a la realització d’una actuació a l’espai públic als 10 municipis de la Xarxa Transversal, entre els quals hi ha Manresa. Els treballs es poden presentar fins a les 14 hores del dia 8 de setembre de 2017.

Llegir més
imagen

La Festa Major 2017 creix en espais, pressupost i programació per arribar encara més a tots els públics

Amb l'esquema bàsic, que obre el Correaigua i clou el Correfoc, la Festa Major de Manresa aposta enguany per incrementar l'oferta lúdica per a totes les edats. Hi haurà més espais festius, com ara la plaça Gispert, i múltiples activitats simultànies, molt especialment musicals, al centre de la ciutat. L'objectiu és arribar a totes les franges d'edat i que tothom trobi al programa actes a la seva mida. El pressupost creix enguany des dels 158.000 fins al 200.000 euros, amb un increment també de la col·laboració dels patrocinadors.

Llegir més
imagen

Demà comença una nova fase dels treballs de reposició de rajoles al passeig de Pere III

Durant aquesta tercera tanda, que té una durada prevista de 10 dies, es tallarà al trànsit de vehicles el lateral del passeig Pere III entre els números 35 i 41 (tram Teatre Kursaal) i s’invertirà el sentit de circulació del carrer Arquitecte Oms.


Llegir més

El govern de Manresa desestima la creació del Síndic de Greuges Local però pacta intensificar les visites del Síndic de Catalunya

Per volum de  població i nombre de queixes, l’equip de govern municipal no considera justificat crear la figura del Síndic Defensor de la Ciutadania Local, malgrat que al Ple Municipal es va aprovar la seva creació. En canvi, s’està pactant amb l’Oficina del Síndic de Greges de Catalunya una intensificació de les seves visites a Manresa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa obre convocatòria per atorgar beques de formació a persones aturades majors de 45 anys

L'import de la beca podrà cobrir la totalitat de la matricula o preu del curs, fins a un màxim de 1.000 euros per a cadascun dels sol·licitants. El termini de presentació de sol·licituds es pot fer fins al 29 de setembre.


Llegir més
imagen

Jornades gratuïtes a Mon Sant Benet per conèixer i aprendre a cuinar el tomàquet del Bages

Les jornades, que són gratuïtes, es faran aquest dilluns de les 10 del matí fins a les 13.45 del migdia i se celebren en el marc de la Festa del Tomàquet.

Llegir més
imagen

ATENCIÓ: El concert de Roger Mas es trasllada a la sala gòtica de la Seu a causa del temps

El concert de Roger Mas "Les cançons tel·lúriques", previst per a les 9 d'aquest vespre als Jardins de la Cova, es durà a terme finalment a la sala gòtica de la Seu, a causa de la pluja. El recital forma part del cicle "Sons del camí", que es va estrenar ahir. 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa obté la màxima puntuació possible, 100 punts, en l’Índex de Transparència dels Ajuntaments

Transparència màxima. L’Ajuntament de Manresa ha obtingut 100 punts, el nivell més elevat possible, en l’Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA), que acaba de fer públic el rànquing. En la classificació anterior s’havien assolit 97,5 punts. Manresa comparteix amb cinc ciutats catalanes més els llocs d’honor al rànquing, que inclou dades dels 110 principals ajuntaments de l’estat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa nomena Manresà Il·lustre el periodista Josep Maria Planes i retirarà els honors atorgats durant el règim franquista

El ple de la corporació municipal de Manresa va decidir ahir per unanimitat concedir el títol de Manresà Il·lustre al periodista Josep Maria Planes i Martí, assassinat el 1936, i incorporar-lo a la Galeria de Manresans Il·lustres. Al mateix ple es va donar compte d’una resolució de l’alcalde, amb el suport també de tots els grups municipals, per tal d’obrir expedient per a la retirada d’honors atorgats durant el règim franquista a persones o col·lectius per la seva filiació o tasca en benefici del règim dictatorial.

Llegir més