Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Continuen obertes les inscripcions per assistir als actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones

Les inscripcions per assistir a la xerrada “les costures del patriarcat” o al taller “Suport entre dones i sororitat en temps de pandèmia” s’han de fer a través de l’enllaç manresa.cat/dona. Les entrades a l’acte institucional del 8 de març a l’Auditori de la Plana de l’Om s’han exhaurit.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa atorga subvencions per a la contractació de persones en l’àmbit de la llar i cures

La subvenció és del 100% del cost de la Seguretat Social de la persona treballadora durant 6 mesos, amb un mínim de 3 mesos de contracte.  El període  per poder-la sol·licitar ja està obert  i finalitza el 30 de setembre.

Llegir més
imagen

Centres educatius de Manresa acullen l’activitat «Juntes ho podem tot», amb motiu de la commemoració del 8 de març

Aquesta activitat, impulsada des de l'Oficina Jove del Bages a través dels Punts al Pati i el Punt al Campus, es desenvoluparà  fins al 12 de març  amb l’objectiu de sensibilitzar les persones joves sobre les actituds masclistes i violències de gènere.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa adjudica els dos lots de més grans del nou contracte de manteniment dels espais verds de la ciutat

El nou contracte incrementa la seva dotació econòmica en un 64,3% i augmenta els criteris ambientals i socials. Per primera vegada, s’ha reservat un dels lots grans a centres especials d’ocupació d’iniciativa social i a empreses d’inserció. 

 

Llegir més
imagen

El CEDEM organitza un curs on-line per aprendre a gestionar una botiga digital

El curs  “De la botiga física a la botiga on-line: Crea la teva botiga digital amb ShopifY” es tindrà lloc els dies 10 i 17 març i serà impartit per Jordi Manero i Clàudia Ferrer, fundadors de  l’Ecommerce Cuadia&Julia

Llegir més
imagen

Les obres per substituir el paviment dels carrers Escodines i Sant Bartomeu encaren la recta final

El regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili Prat, ha realitzat aquest matí una visita a la zona amb la presidenta de l’Associació de Veïns, Carme Carrió, amb qui s’ha constatat el bon ritme de les obres.

Llegir més
imagen

La 37a Transéquia se celebrarà en un nou format adaptat a la pandèmia i tindrà un vessant solidari

L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 7 al 31 de març, tindrà un vessant solidari i els donatius recaptats es destinaran a la Fundació Althaia i a la Fundació Sant Andreu Salut de Manresa per lluitar contra la Covid-19. Els detalls de la Transéquia 2021 s’han presentat aquest dimecres en una roda de premsa que ha comptat amb les intervencions de la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiols; de la coordinadora de la Transéquia i directora de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia, Laia Muns; de la Cap del servei de Comunicació, Participació i Mecenatge de la Fundació Althaia, Antònia Raich; i del vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia, Josep Alabern.  Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer on-line fins al 31 de març.

 

Llegir més
imagen

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de Manresa gestiona 102 altes d’empresa, durant el 2020

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) són o­ficines autoritzades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, des d’on es realitza la tramitació de constitució de les formes jurídiques més habituals (autònoms, SL...) de manera telemàtica i gratuïta. El PAE de Manresa, gestionat pel CEDEM de l’Ajuntament de Manresa, ha estat el tercer punt de la demarcació de Barcelona que ha registrat més altes.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa farà un tractament herbicida al cementiri

El tractament fitosanitari està previst per aquest dijous i divendres, de 8 a 14 h.


Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’acompanyament i assessorament emocional adreçat als i les joves de la comarca

El nou servei, impulsat per l’Ajuntament de Manresa, té per objectiu abordar temes que preocupen i afecten la salut emocional d’aquest col·lectiu. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït, que oferirà atenció professional per part d’una educadora social i una psicòloga.

Llegir més