Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de Manresa gestiona 87 altes d’empresa, durant el 2021

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) són o­ficines autoritzades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, des d’on es realitza la tramitació de constitució de les formes jurídiques més habituals (autònoms, SL...) de manera telemàtica i gratuïta. El PAE de Manresa, gestionat pel CEDEM de l’Ajuntament de Manresa, ha estat el tercer punt de la demarcació de Barcelona que ha registrat més altes.

 

Llegir més
imagen

Ramon Mirabet s’incorpora a la programació de Sons del Camí

La 9a edició del cicle Sons del Camí suma l’actuació  del cantant santfeliuenc Ramon Mirabet, que acompanyarà a artistes de renom com Noa, l’Orfeón Donostiarra o Ginestà, en el marc del projecte Manresa 2022

Llegir més
imagen

L’Arbre dels Desitjos de la campanya de Nadal es replanta al carrer Aiguader, a les Escodines

Amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat i dinamitzar les festes al Centre Històric, l’olivera va etar instal·lada a la Plana de l’Om i va recollir les peticions de manresans i manresanes de cara al nou any.


Llegir més
imagen

El Síndic de Greuges atendrà consultes i queixes a Manresa de forma telemàtica el 22 de febrer

Qui ho desitgi serà atès de forma telemàtica (per trucada o videotrucada). Prèviament, cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat

Llegir més
imagen

La lingüista Carme Junyent i l’humorista Òscar Andreu parlaran de llengua, societat i escola a l’Àgora Educació

Tindrà lloc divendres 28 de gener a les 18.30 h a la FUB-UManresa. L’acte forma part del programa d’activitats de Manresa 2022

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i l’Associació Memòria i Història de Manresa organitzen una taula rodona sobre els mestres de la República

L’acte es farà el proper dimecres, 26 de gener, a les 19 h, a l’Escola la Renaixença

Llegir més
imagen

Demà s’estrena una exposició que homenatja el llegat del col·lectiu d’artistes Grup 13

La mostra, organitzada pel  Grup de Recerca Humanística de l’Institut Cal Gravat i l’Ajuntament de Manresa,  es podrà veure del 21 de gener al 12 de febrer a la Casa Lluvià.

 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme recorrerà les 5 comunitats autònomes del Camí Ignasià a través dels seus sabors

S’estrena una nova proposta gastronòmica, que es farà a l’Espai 1522 els vespres de cada primer divendres de mes. La proposta arrencarà el dia 4 de febrer amb productes del País Basc —com el vi Txacolí, el formatge Idiazábal o les anxoves— que es maridaran amb vi de la DO Pla de Bages i embotit bagenc.

 

Llegir més
imagen

Els fets delictius a Manresa disminueixen un 2,7% el darrer any

Els indicadors de seguretat de la ciutat se situen en una ràtio de 54,3 fets per 1.000 habitants, que determina que l’afectació al municipi és inferior a la del conjunt de Catalunya, que és de 61,2 fets. El patrullatge conjunt entre Mossos d’Esquadra i Policia Local al centre de la ciutat i als diferents eixos comercials iniciat el dimarts 2 de novembre i el Dispositiu Tremall, centrat en la lluita contra els delinqüents multireincidents, milloren la seguretat a la ciutat.

Llegir més