Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L'Ajuntament fa un tractament contra el pugó a diferents punts de la ciutat i pel control de les males herbes als equipaments municipals

El tractament contra el pugó es durà a terme la nit de demà, dimecres 26 de juny al dijous 27, en horari de 10 del vespre a 6 de la matinada, i pel que fa al control de les males herbes en els equipaments municipals, l’actuació es farà els dies 26 i 28 de juny al llarg del matíLlegir més
imagen

El Síndic de Greuges vindrà a Manresa el dilluns 1 de juliol per atendre les consultes i queixes dels ciutadans

L’equip del Síndic atendrà els ciutadans i ciutadanes al Centre Cultural el Casino. Prèviament, cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

Llegir més
imagen

El XIII Torneig de vòlei platja torna a la plaça Major de Manresa

Enguany hi ha 39 equips inscrits (12 que hi juguen habitualment i  27 que s’inicien en aquest esport). Demà dimecres també es dona el tret de sortida al tastet de vòlei per a menors.

Llegir més
imagen

L’alcalde participa en l’acte de celebració dels 25 anys de l’Aula d’extensió universitària de la Gent Gran de Manresa

L’acte es va celebrar ahir a la sala d’actes de la Universitat Politècnica de Catalunya

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa publica un ban per garantir una revetlla de Sant Joan segura

L'Ajuntament de Manresa demana prudència a la ciutadania en la celebració de la revetlla de Sant Joan. L'alcalde ha publicat un ban en què recorda la normativa de seguretat i es recullen totes les recomanacions per a una festa més segura.

Llegir més
imagen

Els grups municipals d’ERC i JxM a Manresa presenten un govern amb quatre àrees i 21 regidories, que es distribueixen entre 16 regidors i regidores

L’alcalde de Manresa ha signat avui les delegacions de funcions en els regidors i regidores dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Manresa (JxM) que formaran el govern municipal. Els 16 membres dels dos grups tindran atribucions, i hi haurà sis tinents d’alcalde, tres per cada grup.

 

Llegir més
imagen

Una trentena d'alumnes finalitzen el PTT Manresa amb perspectives d'inserció laboral o formativa

Aquest dijous s’ha celebrat a l’Ateneu les Bases l’acte de cloenda que ha inclòs una desfilada de perruqueria i estètica, la projecció d’un audiovisual i l’entrega de records als alumnes i lliurament de reconeixements a les empreses que els han acollit en pràctiques.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca ajudes per a empreses que contractin persones a l’atur

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de juliol. Els diferents ajuts poder ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més