Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

S’ajorna la Fira de l’Ocupació del Bages, que s’havia de fer el 16 d’abril al Museu de la Tècnica

La Cambra i l’Ajuntament de Manresa treballen per buscar una nova data per fer-la durant aquest any 2020


Llegir més
imagen

Manresa ofereix una agenda cultural per fer des de casa durant la primera quinzena d’abril

Gravar un tema musical propi; visitar virtualment l’exposició “El part és art”;  fer un curtmetratge;  conèixer com es va salvar la Seu de Manresa de ser enderrocada l'any 1936 o gaudir dels serveis virtuals de les Biblioteques, són propostes culturals atractives per aquest període de confinament.

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa agraeix en un missatge de vídeo la tasca del personal sanitari i la col·laboració de la ciutadania

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha volgut agrair en un missatge de vídeo la tasca que porten a terme els professionals de la sanitat a Manresa, així com l’excel·lent coordinació entre les institucions en el camp de la salut. L’alcalde ha agraït també la cooperació de la ciutadania, que segueix de manera majoritària i exemplar el confinament a casa. També ha remarcat la feina dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament i ha tingut  un record per als manresans i manresanes que han perdut la vida a causa del coronavirus, alhora que vol expressar la seva solidaritat amb les seves famílies.


Llegir més
imagen

El bus urbà de Manresa serà gratuït a partir de demà per a afavorir els treballadors d’activitats essencials

Aquesta gratuïtat es mantindrà, de moment, fins al 9 d’abril, mentre  sigui vigent el RD 10/2020, de 29 de març, que restringeix la mobilitat laboral a les persones que treballen en serveis essencials.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament allarga el termini per participar en l’enquesta sobre el nou sistema de gestió residus a Manresa

Atès que es van haver de suspendre dues sessions participatives presencials programades per al 26 de març passat, l’Ajuntament  anima a la ciutadania en aquest període de confinament a dir la seva fins al dia 9 d’abril,  a través de l’enquesta del web municipal, concretament a l’enllaç www.manresa.cat/residus.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recorda als comerços les mesures de seguretat i higiene per prevenir la propagació del coronavirus

El consistori ha editat un cartell amb un conjunt de consells i recomanacions per fer arribar als establiments comercials als quals es permet l’obertura aquests dies. L’objectiu és recordar-los totes les instruccions de les autoritats sanitàries per tal de prevenir el contagi del coronavirus. El consistori distribuirà entre les associacions de comerciants els cartells, per tal que es puguin repartir entre els comerços de la ciutat. 

Llegir més
imagen

ExpoBages 2020 no es farà en la data prevista però s’estudia poder-la celebrar més endavant

L'organització voldria que la Fira esdevingués un estímul per a la reactivació econòmica, un cop s'hagi superat l'epidèmia de Coronavirus

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa dona consells per ajudar a tenir cura de les persones de més edat

Amb motiu de la situació de confinament, es plategen diverses recomanacions que s’han editat en un cartell, sota el lema “Cuidem la nostra gent gran”

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa celebrarà aquest dijous per videoconferència el ple ordinari ajornat pel coronavirus

L’Ajuntament de Manresa celebrarà, aquest dijous 2 d’abril, a través del sistema de videoconferència, el Ple Municipal Ordinari que s’havia de celebrar el 19 de març passat i que va quedar ajornat per la crisi del Coronavirus (Covid19). Ja es pot consultar l’ordre del dia de la sessió


Llegir més