Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Es presenta la primera edició del torneig de futbol solidari #INVULNERABLES – DIAPO Manresa

Se celebrarà el dissabte 10 de juny al Congost i comptarà amb 16 equips de categoria benjamí com el FC Barcelona, CE Sabadell, Gimnàstic de Manresa, CE Manresa, entre d’altres. La recaptació estarà destinada a ajuda solidària. 


Llegir més
imagen

La nau de l’Anònima inicia una nova vida per a l’ús de la ciutat

L’Ajuntament de Manresa ha destinat 30.000 euros a millores de manteniment a la nau principal d’aquest edifici i el posa al servei dels ciutadans i les entitats com a espai polivalent per tal que pugui ser utilitzat per a diversos actes i esdeveniments. Demà mateix hi tindrà lloc la clausura del Festival Artístic del Barri Antic (FABA).

Llegir més
imagen

Els runners envairan el Centre Històric de la ciutat en la 2a edició de la “Manresa Street Night”

La competició, organitzada pel Grup Cube, tindrà lloc el dissabte 3 de juny i consta de dues modalitats, una prova de 5 i una de 10 quilòmetres, en un circuit totalment urbà que passa pels indrets ignasians més emblemàtics i que vincula l’esport amb la dinamització del Centre Històric.


Llegir més
imagen

Obre les portes “Néixer a Manresa 1930-1960”, una exposició participativa a l'Espai Memòries

El proper dia 30 de maig a les 8 del vespre quedarà inaugurada al públic l’exposició central de la nova temporada de l'Espai Memòries, al Museu Comarcal de Manresa. 


Llegir més

L’equip del Síndic de Greuges atén 21 persones a Manresa

El Síndic va atendre als ciutadans dimarts passat, 23 de maig, al Centre Cultural el Casino 


Llegir més
imagen

Els experts destaquen la gran significació política de les Bases de Manresa i la vigència d’algunes de les seves reivindicacions

Els catedràtics Jordi Cassassas i Ferran Requejo i el professor Jaume López protagonitzen l’acte acadèmic del programa commemoratiu dels 125 anys de les Bases a  la sala Simeó Selga i Ubach de l’Institut Lluis de Peguera.

Llegir més

Dilluns comencen els treballs previs per les obres a la plaça Bonavista i s'organitza una reunió informativa oberta

Aquest proper dilluns, dia 29 de maig, començaran els treballs previs a les obres d'urbanització de la nova plaça de la Bonavista. A partir de dilluns ja es restringirà el trànsit per un carril de la carretera del Pont de Vilomara i dijous, dia 1, es traslladaran àrees de residus (contenidors) i es canviaran de lloc algunes parades de bus. De tot plegat, i també del dispositiu de trànsit quan comenci el gruix de l'obra, se n'informarà els veïns i comerciants del sector i tothom qui ho desitgi en una reunió que tindrà lloc el mateix dilluns al gimnàs de l'escola Pare Algué, a les 7 de la tarda.  

Llegir més
imagen

La Joviat s’emporta el gruix de premis d’Idees Joves seguida del Guillem Catà, Pius Font i Quer i la Salle

Productes i serveis relacionats amb l’estètica i la higiene i d’altres adreçats a facilitar les tasques quotidianes han motivat gran part de les Idees Joves d’enguany. Així, una pastilla per rentar la boca i les dents, un centre d’estètica integral, una parafarmàcia, o un producte que ajuda a doblegar bosses i un que serveix per planxar i estendre la roba a la vegada, etc. són alguns dels projectes guardonats en aquesta edició.

Llegir més
imagen

La plaça Sant Domènec acull dissabte la jornada central de VI_suals 2017

La mostra de vi i l’exposició d’obres de quinze artistes amb el cep de vinya com a eix d’inspiració seran els grans protagonistes d’una jornada que es completarà a la Plana de l’Om amb l’estrena de l’exposició de Foto Art Manresa i la projecció de curtmetratges de CineClub Manresa.


Llegir més
imagen

"La revolució de les dones a l’Índia rural", conferència i trobada de la Fundació Vicente Ferrer a Manresa

Els actes es duran a terme aquest dissabte a la Casa Flors Sirera a partir de les 5 de la tarda.

Llegir més