Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Demà s’instal·laran dos reductors de velocitat al carrer del Bruc

Durant els treballs es tallarà el trànsit de vehicles el carrer del Bruc, entre els carrers Nou de Valldaura i Cós

Llegir més
imagen

Comencen els preparatius de la festa d’Economia social i Solidària d’enguany

La proposta d’aquest any és unificar totalment la quarta Mostra d’Economia Social i Solidària i la Festa del Riu, sota un model d’organització més participatiu, i que inclogui múltiples agents i iniciatives del territori.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix el curs "Fiscalitat bàsica per a autònoms" per tractar qüestions relacionades amb les taxes, impostos i contribucions

La formació tindrà una durada de vuit hores i es realitzarà en dues sessions: el dimarts 5 i dijous 7 de març, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de l’assessor fiscal Jordi Rojas, està adreçat als autònoms.

Llegir més
imagen

‘Jo soc aquell que va matar Franco’, de Joan-Lluís Lluís, guanya el dinovè premi Amat-Piniella

El premi, convocat per Òmnium Bages-Moianès i l’Ajuntament de Manresa, vol reconèixer la millor obra narrativa de temàtica social contemporània publicada entre la tardor de 2017 i la tardor de 2018. El lliurament ha tingut lloc avui, 19 de febrer, a les set del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om. L’escriptor nord-català Joan-Lluís Lluís, un dels narradors amb més renom de la literatura catalana actual, s’ha endut els 2000€ del premi i l’escultura de Ramon Oms que fa de guardó.

Llegir més
imagen

Manresa ja llueix un gran rètol icònic i identificatiu a la façana monumental de la ciutat

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Projecció de Ciutat i Festes, Neus Comellas, han participat avui en l’estrena d’un rètol que inclou el nom “MANRESA” i una estructura amb forma de cor amb la lletra “M". La iniciativa neix amb la voluntat de dotar l’entrada de la ciutat d’un nou element simbòlic i de potenciació de marca de ciutat en l'entrada més emblemàtica de la ciutat.

Llegir més
imagen

El Centre Històric de Manresa exhibeix demà l’itinerari d’art "Jardins de Llum" amb una vintena d’obres inspirades en la llum i l’aigua

La cinquena edició d’aquesta atractiva mostra d’art efímer, inclosa dins la Festa de la Llum, es podrà veure de les 19 h a les 22 h. Enguany s’han seleccionat 20 propostes d’artistes vinguts de Vic, Olot, Granollers, Badalona i Barcelona i una gran representacióde Manresa i Comarca.

 

Llegir més
imagen

La Festa de la Llum continua demà amb el gruix dels actes tradicionals

La IV Marxa de les Cinc Mil Canes, la Rebuda simbòlica de l’aigua de la Sèquia, els Jardins de llum, l’Encesa de la nova llum, El Misteri de la Llum,  la Processó d’espelmes, el nou espectacle de so i llum Espais de Concòrdia, el concert de Carles Cases o la ponència escènica de Natxo Tarrés i Quim Masferrer són, entre d’altres,  les propostes que tindran lloc demà al vespre.

Llegir més
imagen

Sessió monogràfica per analitzar nous models de negoci en el marc de l’economia circular

Emmarcat en el projecte europeu UrbanWINS i organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa EPSEM-UPC va acollir ahir la jornada titulada “ÀgoraEC d’economia circular”.

Llegir més
imagen

Jordi Fosas serà el nou director artístic de Fira Mediterrània de Manresa

El nou director era fins ara president del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny i director del Festival Ésdansa de Les Preses. Fosas agafarà el relleu de David Ibáñez i assumirà el càrrec durant els propers dies, un cop es formalitzi la signatura del contracte

Llegir més
imagen

Demà, el Casino acollirà una xerrada per conèixer diferents opcions de voluntariat a l’estranger durant l’estiu

Es comptarà amb l’assistència de membres de les ONGD Setem, Yamuna, ACP (Associació Catalana per la Pau) i Proide que exposaran les seves propostes a països d’Amèrica del Sud, Àsia i Àfrica. També explicaran els principals requisits i condicions que cal complir per participar-hi.

Llegir més