Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa Turisme amplia la proposta “Orientació en família” a causa de la bona acollida de l’activitat

Més de 230 persones, repartides en grups bombolla, van participar en les tres primeres sessions

Llegir més
imagen

Manresa Turisme proposa circuits d’orientació en família per l’Anella Verda durant els caps de setmana

La proposta, en col·laboració amb Anella Verda i Dinàmic Guies de Muntanya, compleix amb tots els protocols de seguretat.

Llegir més
imagen

Comencen els treballs de restauració del quiosc modernista de l’Arpa

L’actuació es fa necessària perquè els tèrmits han malmès la base de la seva estructura. Per restaurar-lo, el quiosc serà traslladat a un taller de fusteria. Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos i un pressupost de 31.173 euros.

Llegir més
imagen

Manresa se suma a la 5a Setmana del Turisme Industrial en un context molt diferent, però amb gran varietat d’activitats

Totes les activitats presencials compleixen estrictament els protocols anti-Covid. Amb tot, el programa d’activitats pot patir alteracions a causa de possibles futures mesures de contenció de la pandèmia. A Manresa, les activitats estan organitzades pel Museu de la Tècnica-Parc de la Sèquia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme participa en una acció de promoció en línia organitzada per l’Agència Catalana de Turisme conjuntament amb l’Oller del Mas

El passat dijous 22 d’octubre,  Manresa Turisme va participar a un workshop en línia anomenat “Ciudades que inspiran”, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, acompanyats pel celler de la DO Pla de Bages, Oller del Mas.

 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme presenta en línia la seva oferta turística a 20 operadors internacionals

La majoria dels agents han valorat molt positivament el fet que Manresa està molt a prop de Barcelona i de Montserrat. Productes com el Camí Ignasià i les visites guiades combinades amb tastos gastronòmics a espais singulars de la ciutat són els que han despertat més interès.

Llegir més
imagen

La versió 2020 de la Marxa del Pelegrí esdevé un homenatge a les ínyigues

Ahir diumenge es va celebrar la Marxa del Pelegrí, una edició amb un format  adaptat a les restriccions de la Covid-19 i que va comptar amb un centenar de participants, distribuïts en quatre grups que van rebre el nom de les dones que van tenir cura d’Ignasi de Loiola a Manresa el 1522.

 

Llegir més
imagen

S’obre la convocatòria per participar en el Premi Pare Ignasi Puig i Simon 2020

El període de sol·licitud acaba el 16 d’octubre. El premi s’atorga a projectes de recerca relacionats amb la Manresa ignasiana i és convocat per l’Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

L’organització de la Marxa del Pelegrí ultima els detalls per a tenir una caminada segura

La Marxa del Pelegrí Versió 2020 tindrà lloc aquest diumenge 4 d’octubre en un format especial i amb totes les places exhaurides.

Llegir més