Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa Turisme amplia dues sessions més la proposta "Orientació en família" a causa de l'èxit de la proposta

Diumenge passat van fer l'activitat 92 persones i les places per la sessió del 7 de febrer ja estan esgotades. Les noves sessions seran el 13 i 14 de febrer

Llegir més
imagen

Rutes de l’Anella Verda que pots fer durant el confinament

L’Ajuntament de Manresa recorda a la ciutadania els itineraris que es poden fer sense sortir de la ciutat, uns recorreguts que permeten descobrir i gaudir d’un entorn natural a prop de casa.

Llegir més
imagen

El premi Nobel Adolfo Pérez Esquivel fa una crida a “repensar el món” i dona suport al projecte Manresa 2022

“En un moment com actual, és important repensar el món en què vivim, i en aquest marc un projecte amb els valors de Manresa 2022 és del tot adequat i necessari”. Són paraules d’Adolfo Pérez Esquivel, activista argentí que va ser reconegut amb el premi Nobel de la Pau 1980. En una reunió telemàtica amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, el regidor Joan Calmet i altres representants de Manresa 2022, Esquivel ha manifestat el seu suport entusiasta al projecte i s’ha mostrat predisposat a participar-hi.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Bisbat de Vic signen un conveni de col·laboració per a la promoció de la Seu

A través de l’acord, les dues entitats consideren d’especial importància fomentar l’atenció turística de l’equipament i donar a conèixer La Seu i els seus retaules, la cripta, el claustre i el museu.

Llegir més
imagen

Acord de col·laboració per a la promoció cultural i turística del Santuari de la Cova, la Casa d’Espiritualitat i el Camí Ignasià

El conveni ha estat signat per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i pel director executiu de la Cova Sant Ignasi Manresa Fundació Privada, Lluís Pagès.

Llegir més
imagen

El cicle artístic Quinze Vint-i-dos exhaureix localitats

Manresa 2022 ha recuperat aquest desembre el cicle Quinze Vint-i-dos a la Sala Gòtica de Sant Andreu amb dues propostes artístiques. Per a la segona, que tindrà lloc aquest dissabte, ja no queden entrades disponibles.

 

Llegir més
imagen

El parc de la Seu acollirà el cap de setmana del 12 i 13 de desembre la Fira de Santa Llúcia

Es desenvoluparà en un recinte tancat, amb control d’accés i aforament limitat. No es farà el tió gegant ni el trenet. Es farà ambientació nadalenca en alguns punts de l’itinerari del Barri Antic per tal de reforçar la fira, i indicar-ne la ubicació.

Llegir més
imagen

La musicòloga Glòria Ballús farà una xerrada sobre la música a l’entorn de Sant Ignasi de Loiola

Es tracta del treball guanyador del Premi Pare Ignasi Puig 2017. Tindrà lloc el dilluns 14 de desembre a les 19 h, a l’Auditori Plana de l’Om. L’acte és gratuït però és necessari fer la reserva prèvia a la web del Kursaal (https://www.kursaal.cat/programacio/altres-actes

Llegir més