Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

La 37a Transéquia se celebrarà en un nou format adaptat a la pandèmia i tindrà un vessant solidari

L’edició d’enguany, que tindrà lloc del 7 al 31 de març, tindrà un vessant solidari i els donatius recaptats es destinaran a la Fundació Althaia i a la Fundació Sant Andreu Salut de Manresa per lluitar contra la Covid-19. Els detalls de la Transéquia 2021 s’han presentat aquest dimecres en una roda de premsa que ha comptat amb les intervencions de la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiols; de la coordinadora de la Transéquia i directora de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia, Laia Muns; de la Cap del servei de Comunicació, Participació i Mecenatge de la Fundació Althaia, Antònia Raich; i del vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia, Josep Alabern.  Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer on-line fins al 31 de març.

 

Llegir més
imagen

El Vell Congost acull aquest cap de setmana la Lliga de rugbi adaptat amb la presència de l’equip local Manresa WR

El Manresa Wheelchair Rugby i tres equips més - el Barcelona Universitari Club el Zuzenak Vitoria i Adapta Zaragoza- participaran en la primera jornada del Grup Nord. El campionat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

El cost del Pla de Reconstrucció de l'Ajuntament de Manresa per fer front a la Covid-19 supera els 4,7 milions d'euros

El vuitè informe de seguiment del Pla local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa constata que, fins a mitjans de febrer, s’han destinat 4.760.782,35 euros a les mesures previstes en el Pla per fer front als efectes de la pandèmia a la ciutat. L’Ajuntament continua assumint la major part de les aportacions, el 55,65% del total. Les actuacions en l'àmbit laboral i de foment de l’ocupació són les que sumen un major percentatge de la dotació del pla (22,43%) després de la posada en marxa de noves mesures que es recullen al document.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament atorga una subvenció per donar suport a l’equip femení d’atletisme que competeix en la màxima categoria estatal

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament atorga una subvenció de 10.000 euros per contribuir a fer front a les despeses derivades de la participació de l’equip sènior femení a les competicions que tenen lloc arreu de l’Estat espanyol.

Llegir més
imagen

El ple aprova per unanimitat designar amb el nom de Manel Estiarte Duocastella les piscines municipals de Manresa

La proposta, presentada pel CN Minorisa, es fonamenta en l’exemplar i destacable trajectòria de Manel Estiarte Duocastella, com a millor jugador de waterpolo de tots els temps i com a símbol universal del seu esport i de la ciutat de Manresa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de manteniment i millora del circuit de running del Congost

El circuit , de 600 metres de corda, és d’ús lliure per a tothom i té una gran acollida entre les persones aficionades a córrer o caminar.

Llegir més
imagen

Nens i nenes de Manresa estrenen el nou tartan de l’estadi d’atletisme en el primer Triatló Atlètic de Primària

La competició ha estat organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Consell Esportiu del Bages i el Club Atlètic Manresa i ha substituït el tradicional Cros Escolar, que no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid-19. Es va iniciar el 18 de novembre i aquesta setmana arribarà al seu final. El nou tartan de la pista d’atletisme és una de les inversions clau de mandat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa realitza actuacions de millora a les instal·lacions del camp de beisbol del Congost, que tindrà gespa natural

Amb els treballs, que tenen un pressupost de 18.156 euros, la regidoria d’Esports dona resposta a una vella reivindicació del Beisbol Club Manresa (els Drac’s) per modernitzar les seves instal·lacions i optar a ser amfitrió de competicions importants d’aquest esport  a la nostra ciutat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa llança la nova oferta d’activitats físiques per adults i persones grans més segura i adaptada a les mesures anti-Covid

El Programa Municipal d’Activitat Física MES (Manresa, Esport i Salut) per a la temporada 20-21 es desenvoluparà en instal·lacions esportives municipals i gimnasos per garantir més distància interpersonal i millors condicions preventives.  El programa reforça també l’oferta d’activitats a l’aire lliure. El període d’inscripcions arrenca aquest dilluns, 5 d’octubre. Les activitats engegaran el 19 d’octubre.

Llegir més