Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Esports

imagen

L’Ajuntament de Manresa realitza actuacions de millora a les instal·lacions del camp de beisbol del Congost, que tindrà gespa natural

Amb els treballs, que tenen un pressupost de 18.156 euros, la regidoria d’Esports dona resposta a una vella reivindicació del Beisbol Club Manresa (els Drac’s) per modernitzar les seves instal·lacions i optar a ser amfitrió de competicions importants d’aquest esport  a la nostra ciutat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa llança la nova oferta d’activitats físiques per adults i persones grans més segura i adaptada a les mesures anti-Covid

El Programa Municipal d’Activitat Física MES (Manresa, Esport i Salut) per a la temporada 20-21 es desenvoluparà en instal·lacions esportives municipals i gimnasos per garantir més distància interpersonal i millors condicions preventives.  El programa reforça també l’oferta d’activitats a l’aire lliure. El període d’inscripcions arrenca aquest dilluns, 5 d’octubre. Les activitats engegaran el 19 d’octubre.

Llegir més
imagen

La versió 2020 de la Marxa del Pelegrí esdevé un homenatge a les ínyigues

Ahir diumenge es va celebrar la Marxa del Pelegrí, una edició amb un format  adaptat a les restriccions de la Covid-19 i que va comptar amb un centenar de participants, distribuïts en quatre grups que van rebre el nom de les dones que van tenir cura d’Ignasi de Loiola a Manresa el 1522.

 

Llegir més

Presentació de la nova oferta d'activitats físiques per adults i persones grans a Manresa

Dia: 05/10/2020
Hora: 11.00 h
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

Antoni Massegú Calveras, regidor d'Esports 

Llegir més
imagen

S’esgoten les places de la versió especial de la Marxa del Pelegrí

Aquest cap de setmana passat s’han exhaurit les places disponibles per a la Marxa del Pelegrí del 4 d’octubre, una caminada per l’últim tram del Camí Ignasià que aquest any tindrà un format especial a causa de les limitacions imposades per la Covid-19.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa estrena una guia que agrupa l’oferta esportiva de la ciutat adreçada a infants i adolescents

La Guia d’Entitats Esportives és una continuació de la campanya ‘Escalfa, que surts!’, que promociona la pràctica esportiva.

Llegir més
imagen

Dimecres vinent arrenquen les obres de millora del tartan de la pista d’atletisme de l’Estadi del Congost

El projecte d’actuació té un pressupost global de 409.330 euros i es farà en dues fases. En la primera fase, que comença el 2 de setembre, es realitzarà el gros important de l’obra, que consistirà en la renovació de tot el tartan, amb un pressupost de 300.000 euros. Restarà pendent una segona fase, que es farà més endavant, que preveu la construcció d’un carril de salt de perxa, la renovació de gran part del mobiliari esportiu, així com millores relacionades amb l’arbrat, la megafonia i la plataforma de foto-finish.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa destina 142.000 euros a l’impuls de la pràctica esportiva de base a la ciutat i llança un vídeo per incentivar l’esport

Són 36.000 euros més dels que s’havien previst a principis d’any, ja que la crisi generada per la Covid-19 ha fet augmentar les línies d’ajudes a famílies i a entitats i clubs esportius. A més, la regidoria d’Esports llança un vídeo motivacional on es mostren les 25 modalitats esportives que es poden practicar actualment a la ciutat, desenvolupades per una vuitantena d’entitats esportives.

Llegir més
imagen

El cost de les mesures de Pla local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa per fer front a la Covid-19 s’acosta als 2,6 milions d’euros

El segon informe de seguiment del Pla corresponent al mes de juliol constata un molt notable increment en l'àmbit d’ocupació i també un creixement importat en el de cultura, esports i lleure, tot i que els àmbits econòmic i social continuen tenint un pes molt important.

Llegir més
imagen

Manresa ostentarà la Capitalitat del Bàsquet Femení durant la temporada 2021-2022

Es tracta d’una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que té l’objectiu de potenciar el paper de la dona dins el món del bàsquet. El regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, ha assegurat que el nomenament oficial per part de la FCBQ “és una molt bona notícia pel bàsquet de la nostra ciutat, pels seus clubs i per l’impuls de l’esport femení”.

Llegir més