L’equip de govern comparteix amb l’entitat col·legial la necessitat de buscar ponts de diàleg i solucions que permetin posar fi a una situació irregular, però "des de la fermesa de la decisió de portar a terme una acció que, a banda d'estar decidida des de fa molts anys, actualment té tota la legitimitat política i un ampli suport social".
Llobet ha recordat que l’equip de govern ha intentat plantejar una alternativa viable al col·lectiu que ocupa l’edifici, “oferint-los la possibilitat de trobar espais municipals on poden portar a terme les activitats que suposadament volen desenvolupar a la Sala Ciutat”.
A més a més, considera que "amb l'actual situació, el que s'est&a grave; produint és una privatització d'un espai públic que és de tota la ciutat i que un col·lectiu reduit de persones ha fet seu per la força".
El govern de la ciutat comparteix amb el Col·legi d’Advocats de Manresa la necessitat de buscar ponts de diàleg i solucions que permetin posar fi a una situació irregular.
Tot i així, el portaveu ha advertit que aquesta predisposició al diàleg “es manté des de la fermesa de la decisió de portar a terme una acció que, a banda d'estar decidida des de fa molts anys, actualment té una legitimitat política absoluta, ja que es va acordar per unanimitat del Ple municipal -que representen els 26.725 manresans que van votar a les eleccions municipals del 2011- i compta amb una àmplia acceptació ciutadana, tant per part de les associacions de veïns afectades com del món cultural i associatiu de la ciutat”.