L'Ajuntament de Manresa homenatja l'avi centenari Josep Riera Ferrer

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, han visitat avui Josep Riera Ferrer per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, han visitat avui Josep Riera Ferrer, nascut el dia 14 de març de 1923, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, per felicitar-lo pels 100 anys que va fer el mes passat. L’homenatge s’ha celebrat al domicili de la seva filla, al carrer Cintaires de Manresa, en un acte emotiu que ha comptat amb la presència de membres de la seva família.

Fill de Santpedor, Josep Riera va venir a viure a Manresa després del matrimoni. És vidu, té una filla, un fill, una néta, dos néts i una besnéta. Durant la seva vida laboral va fer feines d’oficinista a les empreses Cal Cura, Tallers Lluís Padrós i Hijos de J. Obiols. Actualment, a conseqüència d’una caiguda, resideix a la Residència Sant Francesc de Santpedor, on practica algunes de les seves grans aficions com són el dibuix  i la pintura.

 

Documents relacionats

  • imagen