S’inicia una nova tanda de treballs de substitució de rajoles al Passeig i a carrers del Centre Històric

Les primeres actuacions s’han centrat en els dos laterals del primer tram del Passeig Pere III, entre la Muralla i el carrer Guimerà

imagen

Un any més, l’Ajuntament de Manresa ha començat treballs de substitució de rajoles en  mal estat a diversos punts del Passeig Pere III i a carrers adjacents així com a carrers del Centre Històric. 

La primera actuació, que té una durada de quinze dies, s’està executant als laterals del primer tram del Passeig, entre la Muralla i el carrer Guimerà. Seguidament, durant un mes, es faran els treballs de substitució de rajoles als carrers del Centre Històric següents: Nou, Sant Tomàs, Urgell, Barreres, Carme i plaça Clavé. En total,  es preveu  la substitució d’uns 120 m2 de peces malmeses.  

La majoria de rajoles trencades són a causa del trànsit de vehicles pesants que fan tasques de càrrega i descàrrega per establiments que hi ha en aquests punts cèntrics de la ciutat. El resultat són rajoles trencades, que es mouen i es troben a diferents nivells que, en alguns sectors, a mesura que es camina incòmodament sobre elles van fent soroll perquè estan despreses. Aquesta situació provoca molèsties als vianants que caminen sobre un ferm inestable i sorollós.

(*) Peu de foto: Treballs de substitució de peces malmeses al primer tram del Passeig

Documents relacionats

  • imagen