L'Ajuntament de Manresa homenatja Amparo Asensio Salvador, que compleix 100 anys

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia ha visitat avui Amparo Asensio Salvador per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha visitat avui Amparo Asensio Salvador per felicitar-la pel seu centenari i li han lliurat un ram de flors i un obsequi en nom de l’Ajuntament. La visita ha tingut lloc al carrer Roger de Flor, on resideix, amb la presència de familiars i amics que no s’han volgut perdre aquesta celebració tan especial. 

Amparo Asensio Salvador va néixer a la localitat de Codo (Saragossa) el 8 de maig  de 1923. Quan tenia 5 mesos va arribar a Monistrol de Montserrat i posteriorment a Manresa. És vídua –el seu marit, Antonio Berna Gargallo, també va ser centenari i va ser homenatjat per l’Ajuntament el 2019-. Té una filla, la Laura. Durant la seva vida laboral va treballar a fàbriques tèxtils (Cal Gomis, Cal Serra, Els Polvorers, i finalment a Súria, on es va jubilar). És una apassionada del ganxet i les agulles de mitja. També li agrada molt llegir.

 

(*) Peu de foto: Amparo Asensio Salvador ha fet avui els 100 anys 

Documents relacionats

  • imagen