Tallat el carrer Sobrerroca els divendres i dissabtes de setembre per l'ampliació de la iniciativa "Viu els carrers del Centre Històric"

Aquest esdeveniment, que es du a terme els mesos de juny i juliol, passa a celebrar-se també al mes de setembre, de manera que els divendres i dissabtes d'aquest mes, el carrer Sobrerroca quedarà tallat al trànsit de dos quarts de vuit del vespre a les 12 de la nit. 

imagen
Els divendres i dissabtes del mes de setembre, els bars i restaurants del carrer Sobrerroca treuran taules i cadires a l'exterior per servir els clients, de manera que es tallarà el carrer a la circulació de vehicles. El tall afectarà el carrer Sobrerroca entre la plaça dels Drets i la plaça Major. Arran d'aquesta afectació, s'invertirà el sentit de circulació dels carrers del Carme i Cap del Rec per mantenir l'accés de vehicles autoritzats des de la plaça Europa a la plaça Major. El tall es repetirà cada divendres i dissabte del mes de setembre.

 
"Viu els carrers del Centre històric" és una iniciativa organitzada per l'Associació de Comerciants del carrer Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants.


(*) Peu de foto: imatge del carrer Sobrerroca l'estiu de 2022.

Documents relacionats

  • imagen