Afectacions de trànsit per la segona fase de treballs de la passera entre el Pont Vell i l’Estació de Renfe

A partir d’aquest dimecres, els veïns de La Guia podran entrar al barri pel Pont de la Reforma, però per sortir-ne ho hauran de fer per la carretera C-55.

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa que aquest dimecres, 22 de maig, arrenca la segona fase de les obres de construcció de la passera de vianants que unirà el Pont Vell amb l’estació de ferrocarrils de Renfe.


Amb motiu d’aquests treballs  s'ocuparà 1 dels 2 carrils de circulació de la carretera C-1411b (carretera de Can Poc Oli), al tram entre l'accés al barri de la Guia i l'Estació. El trànsit de vehicles en aquest tram s'establirà en sentit únic en direcció "sortida ciutat". Es tallarà el sentit de circulació en direcció "Pont de la Reforma" a l'alçada de l'accés al barri de la Guia, per tant, els veïns de la Guia accediran amb vehicles des del Pont de la Reforma i carretera C-55 i sortiran sols en direcció a la carretera C-55.

Els treballs de prolongació de la passera per a vianants sobre la llera del riu Cardener, entre el Pont Vell i l’accés al barri de la Guia es van iniciar el març passat. Tenen  una durada de sis mesos i un pressupost de 523.265 euros, i són finançats pels fons Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), adreçat a la recuperació del patrimoni històric per a ús turístic a Manresa, com a destí  final del Camí Ignasià.


L’actuació té l’objectiu de millorar i fer més segurs els itineraris de vianants al costat sud del riu Cardener sense haver d’utilitzar els espais de l’estació de Renfe i fer-los compatibles amb el trànsit de vehicles en doble sentit de circulació de la carretera C-1411b, que és de titularitat de la Diputació de Barcelona.

 

(*) Peu de foto: Continuen els treballs de construcció de la passera entre el Pont Vell i l’Estació de Renfe

Documents relacionats

  • imagen