Afectacions de trànsit per diversos actes i treballs a la ciutat aquest cap de setmana

Es tallarà el trànsit de vehicles a diferents vials amb motiu de les Enramades de les Escodines, les festes a la Residència d’avis de la Sagrada Família i  les festes veïnals de la Mion-Puigberenguer-Poal.  


L’Ajuntament de Manresa informa que aquest pròxim cap de setmana hi haurà afectacions de trànsit per diferents actes i treballs que tindran lloc a la ciutat, que són els següents:


Enramades a les Escodines


Divendres 31 de maig, dissabte 1 i diumenge  2 de juny-  amb motiu de la celebració de l’acte Enramades 2024,  organitzat per l’Associació de veïns i veïnes de les Escodines, les afectacions al trànsit seran les següents:

  • Divendres 31 de maig de les 20 h a les 2 h de dissabte, es tallarà el trànsit de vehicles a la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants). 

  • Dissabte 1 de juny de les 18 h a la 2 h de diumenge, es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Divina Pastora, entre el carrer Francesc Juanola i el carrer Sant Maurici. El trànsit de vehicles es desviarà pel carrer Doctor Llatjós i pel carrer Nou de Santa Clara per accedir de nou al carrer Sant Maurici.

  • Diumenge 2 de juny de les 12 h a les 14 h es tallarà el trànsit de vehicles a la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants). 


Festa aniversari de la Residència d’avis de la Sagrada Família


Amb motiu de la Festa del 6è aniversari de la Residència d’avis del barri de la Sagrada Família, aquest dissabte 1 de juny, de 8 a 22 h, es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Empordà, entre el carrer Gaudí i la carretera del Pont de Vilomara. 

Festes del barri Mion – Puigberenguer – Poal

 

Amb motiu de les festes del barri Mion – Puigberenguer – Poal, demà divendres 31 de maig (de 16.45 a 18.30 h i de les 20.30 a les 2 h);  dissabte 1 de juny (de 20.30 a 2 h) i diumenge 2 (de 8.30 a 14 h), es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Callús, entre els carrers Cadí i Sant Antoni Abat.

 

Treballs al carrer Dibuixant Vilanova

Amb motiu de la implantació d’una autogrua per unes obres al carrer Dibuixant Vilanova, número 7-9, aquest dissabte, 1 de juny, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Dibuixant Vilanova, al tram situat entre el carrer Prudenci Comellas i el carrer Miquel Martí i Pol.

Treballs de canalització elèctrica al carrer Guimerà i carrer Carrió, dilluns vinent


Dilluns vinent, 3 de juny, s’iniciaran uns treballs de canalització soterrada de Baixa Tensió al carrer Àngel Guimerà, 61 i al carrer Carrió, 33-35. Amb motiu d’aquesta actuació, que té una durada prevista de dos mesos, es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres.