L’alcalde dedicarà una jornada a visitar el barri de la Carretera de Santpedor

En el marc de la iniciativa “L’alcalde als barris”, el 13 de juny, Marc Aloy, farà visites a comerços, equipaments i veïnat, i mantindrà una trobada oberta a la ciutadania

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, visitarà el proper dijous 13 de juny el barri de la Carretera de Santpedor. Aquesta visita s’emmarca en la iniciativa “L’alcalde als barris” i té per objectiu mantenir un contacte més directe del màxim responsable municipal amb la ciutadania per tal de poder recollir propostes de millora provinents del veïnat, el comerç i les entitats.

La jornada de l’alcalde al barri de la Carretera de Santpedor començarà al matí amb visites a diferents comerços, equipaments i veïnat. D’aquesta manera podrà conèixer de primera mà la seva realitat. A la tarda, a partir de dos quarts de sis i fins les set, es portarà a terme una trobada oberta a la ciutadania al Centre d’Atenció Diürna d’AMPANS (c/ Bernat de Cabrera, 10-14).

Aquesta és la segona visita de tot un dia que l’alcalde fa a un barri de la ciutat, després de la feta a la Font dels Capellans. La iniciativa “L’alcalde als barris” està contemplada al Pla Director de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa i es va iniciar després que el govern local ja realitzés una primera ronda amb les associacions de veïns i veïnes de la ciutat, en la qual es van recollir propostes relacionades sobretot amb el manteniment de l’espai públic.

Afavorir el contacte directe amb l’alcalde

Tal com s’exposa en el Pla Director de Participació Ciutadana, el programa “L’alcalde als barris” pretén ser un espai de participació d’àmbit territorial per afavorir la participació i el debat directe amb el màxim responsable municipal. Es tracta d’una iniciativa que ja funciona amb bons resultats en municipis com Les Franqueses, Esplugues de Llobregat, Rubí, Gavà, l’Hospitalet o Palafrugell, que té l’objectiu d’arribar a la població que no acostuma a participar a través dels canals existents o que no té l’hàbit de participar en entitats i col·lectius que habitualment sí que mantenen un contacte més estable amb l’administració.

(*) Peu de foto: cartell de la visita de l'alcalde al barri de la Carretera de Santpedor

Documents relacionats

  • imagen