Afectacions de trànsit per diversos actes i treballs a la ciutat aquest cap de setmana

Es tallarà el trànsit de vehicles a diferents vials amb motiu de les festes veïnals dels barris de Valldaura i la Sagrada Família,  del pas per Manresa de  la prova ciclista el Timbaler i per obres al carrer Vallfonollosa.   

 

L’Ajuntament de Manresa informa que aquest pròxim cap de setmana hi haurà afectacions de trànsit per diferents actes i treballs que tindran lloc a la ciutat, que són els següents:

 

Festes veïnals a Valldaura

 

El divendres 7, dissabtes 8 i diumenge 9 de juny, amb motiu de les festes veïnals del barri Valldaura, organitzades per l'Associació de veïns de Valldaura, les afectacions al trànsit seran les següents:

  • A partir de divendres a les 19 h i fins diumenge a les 23 h es prohibirà l'estacionament i es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça 8 de Març.


  • Dissabte, de les 17.30 a les 20.30 h, amb motiu de la cercavila pel barri es faran talls de trànsit puntuals i progressius per part de la Policia Local en el recorregut següent: plaça 8 de Març, carrer del Cós, carrer Ferrer Vidal, carrer Previsió, carrer Francesc Moragas, carrer Joan Vilanova, carrer Prudenci Comellas, carrer Dos de Maig, Carretera de Cardona, Muralla Sant Francesc, carrer del Cós i  plaça 8 de Març.  

 

Festes veïnals a la Sagrada Família

Dissabte 8 i diumenge 9 de juny, amb motiu de les festes d'estiu al barri de la Sagrada Família, organitzades per l'Associació de veïns Sagrada Família, es prohibirà l'estacionament i es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Penedès.

 

Prova ciclista del Timbaler

El pròxim dissabte 8 de juny de les 11.30 a les 11.50 h, amb motiu del pas per Manresa de la 4a Prova Ciclista del Timbaler, es faran talls de trànsit dinàmics en el següent recorregut:

  • C-37z: Accés a Manresa pel barri del Xup
  • Pont de Sant Francesc
  • Passeig del Riu
  • Plaça Mil·lenari
  • Carretera de Sant Joan (Zona Esportiva El Congost)
  • Camí de Rajadell
  • Camí de Castellfollit del Boix
  • Barri del Xup
  • C-37z: sortida de Manresa direcció Sant Salvador de Guardiola

Aquesta prova ciclista forma part del calendari de la Copa Catalana Màster, està organitzada pel Club Ciclista Femclub i recorre bona part dels municipis que envolten la muntanya de Montserrat.

Tall de trànsit al carrer Vallfonollosa

 

Dissabte 8 i diumenge 9 de juny, Nedgia Catalunya farà  treballs de canalització dels encreuaments de la xarxa soterrada de servei de gas al carrer Vallfonollosa, número 3.

 

Per aquest motiu, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Vallfonollosa en l'accés a la plaça d'en Creus. Els vehicles que circulin per aquest vial es desviaran per carrer de Na Bastardes i carrer Baixada Na Bastardes per accedir a carrer de les Piques. Es limitarà el tonatge dels vehicles de més de 3,5 tones en l'accés als carrers Santa Llúcia i Vallfonollosa des de  la plaça Sant Ignasi.