ProManresa i la FUB-UManresa llancen una sèrie de vídeos de sensibilització sobre la recerca de feina i la creació d’empreses

Bah! Studios signa l’autoria creativa de la sèrie “El Trampolí”, que consta de sis històries breus, tres sobre la recerca de feina i tres sobre creació d’empreses


imagen

ProManresa, en col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages – UManresa, ha produït una sèrie de vídeos divulgatius sobre la recerca de feina i la creació d’empreses. Es poden veure als seus webs i als seus perfils a les xarxes socials, amb el nom d’“El Trampolí cap al món professional”, i també a través d’aquest enllaç. La sèrie inclou sis vídeos amb històries que giren al voltant de dos personatges, l’Èric i la Joana, que afronten diferents reptes en el seu procés de buscar un lloc de treball i de crear el propi negoci, respectivament. Cada vídeo té una durada d’entre dos i tres minuts i, a més d’explicar una història breu, també ofereix diferents consells i informacions útils.

La col·laboració entre les dues institucions ha permès identificar situacions que requereixen una reflexió prèvia a una presa de decisió a l’hora de buscar feina (com ara la identificació dels trets distintius del propi perfil professional, l’elaboració del currículum vítae o l’entrevista de selecció) o de crear una empresa (la definició de la idea de negoci, la recerca de finançament o la configuració de l’equip humà). Bah! Studios ha aportat la seva creativitat al projecte per presentar de manera amena els continguts i adaptar-los als gustos i expectatives del públic jove, destinatari principal de la sèrie.


La iniciativa ha estat liderada per ProManresa i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. ProManresa és l’àrea que aglutina el conjunt de serveis de l’Ajuntament de Manresa dedicats a la promoció comercial, el foment de l’ocupació i el suport a l’emprenedoria.

(*) Peu de foto: Fotograma d'El Trampolí

Documents relacionats

  • imagen