Últims dies per inscriure’s a la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa

Les entrades de la UCE a Manresa es poden comprar al web del Kursaal. Per primer cop se celebrarà a l’Espai Plana de l’Om

imagen

Les inscripcions per participar en la sisena edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Manresa continuen obertes i entren ja en la seva última setmana. Enguany, la UCE tindrà lloc del 27 al 29 de juny i porta per títol "La demografia que ens espera". El programa, que es pot consultar íntegrament a la web de la UCE, consta de tres blocs i les inscripcions es poden realitzar per a tots tres, o de forma separada per a cadascun d'ells. També hi ha la possibilitat d'adquirir una entrada per participar en la visita guiada al Museu del Barroc de Catalunya – Museu de Manresa que es farà el divendres 28 de juny al vespre i reservar una invitació per veure l'obra Guimerà, Passió i Dones, que es representarà al Teatre Conservatori el dijous 27 al vespre.

Les diferents modalitats d'inscripcions i per la UCE a Manresa són els següents i es poden fer a través de la web del Kursaal:

- Inscripció als blocs 1, 2, i 3: 20 € (del 27 al 29 de juny).

- Inscripció als blocs 1, 2 i 3 + Visita guiada al Museu del Barroc de Catalunya 29,60 € (del 27 al 29 de juny).

- Inscripció al bloc 1: 27 de juny (10 €).

- Inscripció al bloc 1 + Visita guiada al Museu del Barroc de Catalunya: 27 de juny (19,60 €).

- Inscripció al bloc 2: 28 de juny (10 €).

- Inscripció al bloc 2 + Visita guiada al Museu del Barroc de Catalunya: 28 de juny (19,60 €).

- Inscripció al bloc 3: 29 de juny (10 €).

- Invitacions a "Guimerà. Dones, passió i poder": 27 de juny a les 20:00 h.


Aquest any, la Universitat Catalana d'Estiu a Manresa canvia d'ubicació i se celebrarà a l'Espai Plana de l'Om. Comptarà amb la participació d'una trentena de professionals de diferents àmbits (acadèmics, electes locals, periodistes i tècnics qualificats, entre d'altres) que a través d'una desena de ponències i des de diferents mirades abordaran els nous reptes demogràfics. Al final de cada jornada es farà una taula rodona sobre aspectes rellevants de la temàtica escollida.

Cantata juvenil El jove Anselm Clavé

El dissabte 29 de juny al vespre, tindrà lloc la Cantata juvenil El jove Anselm Clavé amb l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Manresa, alumnes de cant del Conservatori i de les escoles de música de Navarcles, Sant Fruitós, Santa Maria d'Oló, Sant Vicenç de Castellet, Sallent, Olesa i Esparreguera a les 8 del vespre, al teatre Kursaal.

La UCE té per objectiu ampliar coneixements i debatre opinions en benefici d'una formació continuada centrada en les problemàtiques que afecten l'àmbit català. A Manresa es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i Gest! Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori.

(*) Peu de foto: presentació de la UCE a Manresa, el passat 31 de maig

Documents relacionats

  • imagen