Tall de trànsit en un tram del Passeig, dimarts vinent de 8 a 13 h

Es faran treballs de pavimentació a la calçada i el bordó de l'andana central del Passeig Pere III a l'alçada dels números 71 i 73, al tram entre el carrer Séquia i la plaça Onze de Setembre

L’Ajuntament de Manresa informa que dimarts vinent, 25 de juny, es faran treballs d'arranjament del paviment de la calçada i del bordó de l'andana central del  Passeig Pere III a l'alçada dels números 71 i 73al tram entre el carrer Séquia i la plaça Onze de Setembre.


Per aquest motiu, es tallarà el trànsit de vehicles del lateral de Passeig Pere III entre la plaça Bonavista i la plaça Onze de setembre, en direcció a la plaça Onze de Setembre.

 

L'accés al Passeig Pere III i la plaça Onze de setembre es mantindrà pels carrers Primer de Maig, Circumval·lació i Camps i Fabrés. L'accés al carrer de la Séquia es mantindrà per la carretera de Vic.  

El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà es veurà afectat en les línies L1 Balconada i L2 La Parada. Consulteu afectacions del servei a través de l'App, de la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.