Recepció de l’Ajuntament al Club Gimnàstic de Manresa pels èxits obtinguts durant la temporada

El futbol base del Club Gimnàstic Manresa han tancat una excel·lent temporada amb ascensos de categoria de cinc dels seus equips: el Juvenil A, el Juvenil C, el Juvenil A  femení, el benjamí B i el Prebenjamí C

imagen

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa ha estat escenari aquesta tarda-vespre de la recepció al Club Gimnàstic de Manresa de futbol pels èxits esportius aconseguits per cinc dels seus equips durant la temporada que tot just ha finalitzat.

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy  Guàrdia, conjuntament amb el regidor d’Esports, Anjo Valentí Moll, han rebut una representació que jugadors, jugadores, cos tècnic i membres de la directiva del club encapçalada per la coordinadora de l’àrea del futbol femení, Pilar Puig Soto. Hi ha assistit també el president honorífic del club, Francesc Bosch, que va dirigir el Gimnàstic durant 22 anys.

L’alcalde i el regidor han felicitat el club manresà per l’ascens de categoria de cinc dels seus equips: el Juvenil A, el Juvenil C, el Juvenil A  femení, el Benjamí B i el Prebenjamí C, i han encoratjat l’entitat a continuar sent un referent del territori en el treball de formació de jugadors i jugadores.

Entre els èxits aconseguits i homenatjats en l’acte de recepció destaquen el campionat de lliga del Juvenil A masculí que puja a la  Divisió d’Honor, la màxima categoria estatal,  així com la trajectòria del Juvenil A femení que ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió després de guanyar la lliga sense perdre cap partit. L’excel·lent temporada del club l’han arrodonit el Juvenil C masculí, que ha pujat a Preferent; el Benjamí B que ha pujat a Primera Divisió i el Prebenjamí C que ha pujat a Segons Divisió.

La representant del club ha rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, que també ha lliurat un obsequi als jugadors i al cos tècnic. L’acte ha finalitzat amb una foto de família.

(*) Peu de foto: representants dels diferents equips i del club amb l'alcalde Marc Aloy Guàrdia i el regidor d'Esports Anjo Valentí Moll

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen