S’obre la convocatòria per presentar creacions artístiques per als Jardins de Llum 2025

Les obres, de caràcter efímer, han d’estar relacionades amb la llum i l’aigua. El termini per presentar les propostes finalitza l’1 de setembre i les creacions seleccionades es podran veure per les Festes de la Llum del febrer de l’any que ve

imagen

La convocatòria per presentar creacions artístiques efímeres per al Festival Jardins de Llum que se celebrarà el febrer del 2025, ja està oberta. El termini acaba l’1 de setembre. Les obres poden ser creacions d’artistes de forma individual o col·lectiva. Les propostes seleccionades s’exposaran en un itinerari per diferents espais del Centre Històric de Manresa els dies 22 i 23 de febrer del 2025.

Sota la direcció de Roser Oduber Muntañola, el Festival Jardins de Llum se celebra en el marc de les Festes de la Llum i està organitzat per l’Ajuntament de Manresa juntament amb el Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç i compta amb el suport de l’Associació Misteriosa Llum. Les obres han de tenir la llum i l’aigua com a elements protagonistes. Es busquen propostes que resultin diferents, plenes d’emoció i qualitat, i que siguin participatives en la seva realització, trobant complicitats dels diferents agents socials de la ciutat i dels espectadors.

El jurat seleccionarà un màxim de tres obres d’entre totes les presentades. Es valorarà el grau d’innovació i aportació estètica, l’adequació als espais de l’itinerari de carrer dissenyat, i concretament el punt on es posa cada projecte, la resistència a les inclemències meteorològiques i la utilització d’energies sostenibles.

Cadascuna de les creacions seleccionades rebrà 1.200 euros en concepte d’honoraris, producció, muntatge i desmuntatge de l’obra i transports.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç i les propostes es poden presentar de forma telemàtica a través d’aquest enllaç.

(*) Peu de foto: una de les obres dels Jardins de Llum del 2024

Documents relacionats

  • imagen