L'Espai Jove Joan Amades acull l'exposició del 12è concurs de relats de Regió7 amb la participació de joves artistes manresans

L'acte d'inauguració i entrega dels premis als guanyadors i finalistes tindrà lloc demà dimarts 9 de juliol a les 7 de la tarda. En  representació de l’Ajuntament de Manresa, hi assistiran la regidora de Cultura i Llengua, Tània Infante Martínez, i la regidora d’Infància i  Joventut, Isabel Sánchez Pulido.

 

imagen

Fins al 31 de juliol es podrà gaudir de la mostra dels 10 relats finalistes del 12è concurs de relats breus 2024, que impulsa el diari Regió7 i que enguany estava dedicat al tema de "l'amor en temps de sequera". Sota aquesta temàtica, des de l'Ajuntament de Manresa s'ha convidat a 10 joves artistes manresans perquè il·lustrin les narracions dels finalistes i guanyadors d'aquest concurs. En conjunt, l'exposició és una mirada artística i literària al context actual d'emergència climàtica i a l'amor des de diverses variants.


Dels 79 relats inscrits en el concurs, enguany s'ha atorgat el primer premi a la manresana Marta Mora Francitorra pel relat Amor incondicional. El segon premi va ser pel relat Amor aigualit, de Roser Romà Janot, i el tercer per a Memòries d'altres temps, de Maria Carme Marí Vila. A més a més, es van seleccionar 7 finalistes: Ruth Murray (Sense títol), Òscar Palazón Ferré (Closca de tortuga) i Marta Picanyol Guerra (Sense títol), Neus Artigas Tomàs (La pell humida), M. Àngels Castellà Vilarnau (Sense títol), Joan Noguera Santcliment (La font), Isaac Guilà i Puig (Amor eixut).


Pel que fa a les il·lustracions, aquestes han anat a càrrec de Guillem Morgado (Memòries d'altres temps), Paola González (Amor aigualit), Núria Sellarés (Sense títol), Sandra López (Amor incondicional), Claudia Torra (La font), Adriana Santos (Amor eixut), Miriam Piedra (La pell humida), Jordi Plans (Sense títol), Niabar Parcerisa (La closca de tortuga) i Pol Vilanova (Sense títol).

A l’acte de lliurament de premis i estrena de l’exposició, en representació de l’Ajuntament de Manresa, hi assistiran la regidora de Cultura i Llengua, Tània Infante Martínez, i la regidora d’Infància i  Joventut, Isabel Sánchez Pulido.

Es preveu que la mostra tingui una itinerància per altres centres cívics i espais culturals de la ciutat a partir del setembre. Per assistir a la inauguració es prega confirmació al telèfon 93 877 22 33 o al correu electrònic premis@regio7.cat

(*) Peu de foto: L’artista Sandra López ha il·lustrat el relat ‘Amor incondicional’, escrit per Marta Mora Francitorra, guanyadora del 12è concurs de relats breus de Regio7.


Documents relacionats

  • imagen