Manresa acull aquest cap de setmana el primer Torneig Internacional de Beisbol Eurotown

Se celebrarà al Camp de Beisbol del Congost els dies 12, 13 i 14 de juliol, amb la participació d’equips base del Beisbol Club Manresa Dracs i els clubs Phenix de Perpinyà, Stade de Toulouse, Arga de Pamplona i Miralbueno de Saragossa.

 

imagen

El Camp de Beisbol del Congost de Manresa acollirà els pròxims dies 12, 13 i 14 de juliol el primer Torneig Internacional de Beisbol Eurotowns, amb la participació d’un total de 7 equips de les categories sub-12 i sub-15 dels clubs de Phenix de Perpinyà (França), Stade de Toulouse (França), Arga de Pamplona, Miralbueno de Saragossa i dels equips base del Beisbol Club Manresa Dracs.

Aquest nou torneig s’emmarca dins la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024, i amb l’objectiu  de mostrar a la ciutat l’esport del beisbol, una modalitat que promou el joc net, la companyonia, l’amistat i el bon ambient per sobre de la competició.

Tots els equips participants estaran durant tres dies allotjats a Manresa, convivint i promovent també activitats conjuntes per crear futurs vincles entre els joves esportistes de les diferents ciutats i donar continuïtat a futurs tornejos.

L’acte inaugural serà aquest divendres, 12 de juliol, a les 15.30 h.  A continuació començarà el primer dels 15 partits i que finalitzaran el diumenge dia 14 de juliol a les quatre de la tarda amb l’acte de cloenda i lliurament de trofeus.

Amb aquest torneig, el Beisbol Club Manresa tancarà una nova temporada amb més de 160 esportistes de beisbol i softbol al club i molts èxits en totes les activitats on ha participat.  I amb la voluntat que l’escola de beisbol de Manresa continuï creixent i engrescant els joves perquè al setembre, amb l’inici del curs escolar, s’animin a practicar d'una forma motivadora i divertida un joc atractiu, engrescador  i amb moltes habilitats.

 

 (*) Peu de foto: El president del Beisbol Club Manresa, Ferran Thomen Corbalan; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí Moll; i el director tècnic del club, Carles Fernández Roca, presentant el torneig.


Documents relacionats

  • imagen