Afectacions de trànsit per la benedicció de vehicles de la festa de Sant Cristòfol, demà divendres

Enguany, aquest acte no se celebrarà al carrer Jacint Verdaguer com era tradicional, sinó que es farà a la cruïlla del Passeig Pere III  amb el carrer Primer de Maig.

L’Ajuntament de Manresa informa que demà divendres, 12 de juliol, de les 17 a les 21 h, amb motiu de l'esdeveniment Benedicció de Sant Cristòfol: Benedicció de vehicles i exposició de vehicles antics, organitzat per la Fundació Privada Montepio de Conductors Manresa-Berga, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • El punt de benedicció de vehicles serà la cruïlla del Passeig de Pere III amb el carrer Primer de Maig: En concret s'habilitarà 1 dels 2 carrils de circulació en aquest punt per a la benedicció i s'habilitarà el carril d'espera en la zona d'estacionament de la plaça Onze de Setembre.

 

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Primer de Maig, entre el carrer Aragó i el Passeig de Pere III. Es mantindrà l'accés de vehicles al pàrquing Balsena i als guals afectats. 


  • Es prohibirà l'estacionament (zona blava) del carrer Primer de Maig i de la plaça Onze de Setembre, a la banda del  carrer Camps i Fabrés.

 

  • El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà és veurà afectat en la Línies L3 Mion. Consulteu afectacions del servei a través de l'App, de la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.