La Torre de Santa Caterina no es podrà visitar fins a finals de mes per treballs de documentació

S’estan documentant els suports del que hauria estat un pont llevadís d’accés a la torre, que ja es van localitzar durant la seva restauració

imagen

La Torre de Santa Caterina romandrà tancada durant els propers dos caps de setmana per la realització de treballs arqueològics a l’entrada. Es tracta de treballs de documentació de les estructures de suport del que hauria estat un pont llevadís de la torre. Es tracta d’uns murs que ja es van localitzar al final de l’obra de restauració de la torre i que ara s’han tornat a posar al descobert per tal de poder-ne fer un estudi complet.


Un cop completats els treballs de documentació es tornarà a adequar l’accés per fer-lo segur per als visitants. La previsió és que a finals d’aquest mes els treballs estiguin completats i es reobri l’accés a la torre.


La restauració de la Torre de Santa Caterina, que compta amb un mirador al seu interior, es va completar el passat mes de febrer. Un cop s’hagi reobert al públic, es podrà visitar els caps de setmana i dies festius, tal i com fins ara.

(*) Peu de foto: els suports que ara s'estan documentant

Documents relacionats

  • imagen