Manresa celebra "Obert per vacances" el proper divendres 19 de juliol

Un esdeveniment per promoure el comerç local i omplir de vida i cultura la capital bagenca durant la temporada d'estiu

imagen
La ciutat de Manresa es prepara per acollir l'”Obert per vacances”, una activitat organitzada per ProManresa de l'Ajuntament de Manresa i Manresa Comerç. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 19 de juliol de 18:00 a 21:00h al centre de la ciutat, amb l'objectiu de promoure el comerç local i omplir de vida i cultura la capital bagenca durant la temporada d'estiu.
 
Una ciutat oberta i vibrant
 
Amb el lema "Obert per vacances”, Manresa es destaca com una ciutat oberta a l'activitat cultural i econòmica. Segons la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, aquesta iniciativa té com a objectiu principal donar suport al comerç local a la vegada que es dinamitza el teixit social i cultural de la ciutat. "Volem que la ciutadania aprofiti aquesta oportunitat per fer les compres abans de les vacances, gaudint d'una experiència única que combina cultura, música i comerç", afirma Ausiàs Fons Cortada, secretari tècnic de la UBIC.
 
Activitats per a tots els gustos
 
Al llarg de les tres hores, es duran a terme diverses activitats culturals i musicals distribuïdes en onze punts clau del centre de Manresa: plaça Espanya, plaça Crist Rei, passeig Pere III, carrer Guimerà, plaça Sant Domènec, carrer Mestre Blanch, plaça Anselm Clavé, carrer Nou, carrer Born, Plana de l’Om i plaça Major.
 
Per als més petits, s'ha organitzat un taller pintacares a la plaça Anselm Clavé i una discoteca infantil a la Plana de l’Om, a càrrec de l’Associació Cultural i Educativa Ai Carai!, a més d’un espectacle itinerant amb la participació del xanquer Sergi Gamisans.
 
Els amants de la música i el ball també trobaran el seu espai a 'Obert per vacances'. El carrer Guimerà vibrarà amb l’actuació en directe de la cantant Sílvia Blàvia, mentre que les sessions de DJ al carrer Nou i el carrer Born es faran a càrrec de DJ Peluka i DJ Doctorrorror. La plaça Crist Rei serà l'epicentre del ball, amb la participació especial de Nadine Romero, ‘tiktoker’, presentadora digital d'Eufòria i coreògrafa a Zuckos Company, on els manresans i manresanes podran ballar al ritme de la música urbana i participar en tallers coreogràfics. 
 
L’esdeveniment també comptarà amb una rica oferta cultural. Es podrà gaudir d’una visita guiada per la Manresa modernista organitzada per Turisme Manresa i un ‘photowalk’ fotogràfic pels comerços emblemàtics guiat pel fotògraf Àxel Casas.
 
En paral·lel, la restauració del passeig Pere III i la plaça Major, romandrà oberta per acompanyar les activitats de les millors experiències gastrònomiques.
 
Participació activa i sorteigs
 
Com a part de la campanya d’estiu, els assistents tindran l'oportunitat de participar en un joc de preguntes sobre el comerç local de Manresa, amb premis instantanis i vals de compra amb un valor total de 400€ per bescanviar a les botigues. 
 
Per a més informació sobre l'esdeveniment i les activitats programades, a www.promanresa.cat 
 
(*) Peu de foto: el centre comercial de Manresa comptarà amb activitats culturals i musicals per promoure el comerç

Documents relacionats

  • imagen