L’Ajuntament de Manresa informa de la possible vaga del personal del Servei de Residus i Neteja durant la Festa Major

Les negociacions per al nou conveni entre l’empresa que presta el servei, FCC Medio Ambiente, i els representants sindicals continuen obertes. El govern manresà anima les parts a arribar a un acord que eviti la vaga, així com les conseqüències que se’n poden derivar i que podrien afectar el dia a dia de la població.

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa la ciutadania de la possible vaga que el comitè d’empresa de FCC Medio Ambiente SA, empresa que presta el Servei de Residus i Neteja a la ciutat, ha convocat a partir d’aquest dijous, ja en plena Festa Major, amb motiu de la negociació del nou conveni laboral entre totes dues parts, que s’està duent a terme amb la mediació del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

Davant d’aquesta situació, el govern manresà expressa la seva preocupació per una situació que pot afectar de ple en el dia a dia de la població. En aquest sentit, confia en què es pugui arribar a un acord abans que arrenqui la Festa Major i anima les parts a seguir-hi treballant perquè sigui possible, alhora que valora positivament l’esforç que empresa i sindicats estan fent per aconseguir-ho.

 

Segons ha anunciat el comitè d’empresa, la vaga s’iniciaria aquest dijous 29 d’agost a les 00.00 hores i tindria un caràcter indefinit. L’Ajuntament de Manresa està en contacte permanent amb el Departament d’Empresa i Treball, que haurà de decretar els serveis mínims després d’estudiar les propostes que li ha fet arribar l’empresa, el comitè d’empresa i l’Ajuntament de Manresa.

 

L’Ajuntament de Manresa mantindrà la població informada en tot moment. En cas que finalment hi hagi vaga, es demana la màxima col·laboració de la ciutadania per tal de minimitzar les afectacions.

Documents relacionats

  • imagen