Demà 5 de setembre s'obre el nou període de presentació de sol·licituds per a les llars d'infants de Manresa

Les sol·licituds de les famílies d’infants nascuts entre l'1 de gener de 2022 i l’11 de juny de 2024 es podran fer de forma telemàtica del 5 a l’11 de setembre, o presencial, els dies 6, 9 i 10 de setembre, si bé caldrà demanar cita prèvia els dies 4 i 5. A diferència d’altres anys, la preinscripció presencial es farà al Casal de Les Escodines.

imagen

A partir de demà 5 de setembre, s’obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa. Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual i vulguin optar per l'escolarització dels seus fills/es, podran sol·licitar plaça. Aquesta sol·licitud passarà a formar part d’una segona llista d’espera, que quedarà oberta fins a mitjans d'abril de 2025.

Es pot realitzar sol·licitud per aquells infants nascuts entre l'1 de gener de 2022 i l’11 de juny de 2024, en qualsevol de les llar d'infants públiques:

 

La preinscripció es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial:

Preinscripció telemàtica

Termini: del 5 a l'11 de setembre

Cal realitzar el tràmit a través de l’enllaç de la pàgina web municipal que s'activarà el 5 de setembre. No cal presentar documentació en paper. Cal afegir-la fotografiada o escanejada a l'aplicatiu de preinscripció. A la web es pot consultar tota la documentació, barem i puntuació.

Preinscripció presencial

Termini: 6, 9 i 10 de setembre

Per aquelles famílies que no disposin dels mitjans telemàtics per fer la sol·licitud de preinscripció, s'ofereix l'opció de fer-la de manera presencial. Caldrà demanar cita prèvia a través de la web municipal el 4 i 5 de setembre o als telèfons 93 875 24 85, de 9 a 13 h.

A diferència d'altres anys, les preinscripcions presencials es faran al Casal de Les Escodines, al carrer Sant Bartomeu, 52, de Manresa, ja que l'Edifici Infants està en obres. 

Per fer la preincripció cal portar tota la documentació necessària. No es tramitaran les sol·licituds amb documentació pendent.

Documents relacionats

  • imagen