La setmana vinent continuaran els treballs d’asfaltatge a diferents carrers de la ciutat

A partir de dilluns vinent s’iniciaran nous treballs de pavimentació a trams dels  carrers Jacint Coma i Galí, Font dels Capellans, Sant Jaume, Ferrer Vidal, Previsió i  Cós (Vivendes Avecrem) i Amat i Piniella. El calendari d’actuacions de la setmana podrà variar en funció de les condicions meteorològiques.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa, malgrat les pluges darrers dies, manté a molt bon ritme els treballs d’asfaltatge de calçades que afecten diferents carrers de la ciutat i que estan inclosos dins el Pla de Millora de l’Espai Públic 2024.

Els primers treballs es van iniciar dilluns passat al Pont de la Reforma i han continuat a trams dels carrers Àlvar Aalto, Puig i Cadafalch, Rosa Sensat, avinguda Bases de Manresa, Passeig Pere III, carrer de l'Escola Muntanya del Drac i Institut Sis al barri del Xup, Roger de Flor, Sant Maurici, Sant Magí i Sant Llàtzer.

A partir de la setmana vinent és previst actuar a trams del  carrer Jacint Coma i Galí, al carrer Font dels Capellans, al carrer Sant Jaume, al carrer Ferrer Vidal, al carrer de la Previsió, al carrer Cos (Vivendes Avecrem) i el carrer Amat i Piniella.

El calendari previst per a la setmana vinent i les afectacions al trànsit són les següents:

Dilluns 9 de setembre:

  • Carrer Fra Jacint Coma i Galí, tram dels blocs 13 i 14


Es tallarà el trànsit de vehicles dels carrers Fra Jacint Coma i Galí, al tram entre carrer Sabadell i carrer Montcau.


Les àrees de residus afectades per les obres es traslladaran en punts propers segons l'estat i fase dels treballs.  L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.


És  previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies (1 dia tall total i dimarts 10 a la tarda afectacions puntals per treballs de pintura).

  • Carrer Font dels Capellans, tram entre el carrer Granollers i el carrer Fra Jacint Coma i Galí 


Es tallarà el trànsit de vehicles dels carrers Fra Jacint Coma Galí, al tram entre el carrer Sabadell i carrer Montcau.


Les àrees de residus afectades per les obres es traslladaran en punts propers segons l'estat i fase dels treballs. L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que  l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.


El servei BUS MANRESA en la Línia 4 Font - Valldaura es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu les afectacions del servei a través de l'APP, del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93.875.71.50. 


És  previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies (1 dia tall total i 1 dia afectacions puntals per treballs de pintura).

 

  • Carrer Sant Jaume, tram entre el carrer Oms de Prat i el carrer Divina Pastora


Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Sant Jaume, tram entre el carrer Sant Magí i el carrer Divina Pastora. Els vehicles que circulin per carrer Sant Jaume en direcció a carrer Divina Pastora es desviaran per carrer Sant Magí.


L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que  l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball. Les  àrees de residus afectades per les obres es traslladaran en punts propers segons l'estat i fase dels treballs.


És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies feiners (2 dies tall total i 1 dia afectacions puntals per treballs de pintura).


Dimarts 10 de setembre:

  • Carrer Ferrer Vidal, carrer de la Previsió i carrer Cos ("Vivendes Avecrem")


Es tallarà el trànsit de vehicles dels carrers Ferrer Vidal, carrer de la Previsió i carrer del Cos, al tram entre carrer Francesc Moragas i el carrer Ferrer Vidal.


Les àrees de residus afectades per les obres es traslladaran en punts propers segons l'estat i fase dels treballs. L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que  l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.


És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies (feiners).


Dijous 12 de setembre:

  • Carrer Amat i Piniella, tram entre el passatge Ferrer i el carrer Súria


Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Amat i Piniella, entre el passatge Ferrer i el carrer Súria, sense afectar a carrer Tortonyes.


Hi haurà afectacions puntuals en el trànsit de vehicles de carrer Tortonyes per la implantació de maquinària d'obra. L'accés i sortida dels guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.


És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies (1 dia tall total i 1 dia afectacions puntals per treballs de pintura).


(*) Peu de foto: Aquesta setmana s’han fet treballs d’asfaltatge al Passeig Pere III, prop de l’Institut Lluís de Peguera

Documents relacionats

  • imagen