Afectacions per treballs de pavimentació al carrer Nou de Santa Clara

Els treballs tindran lloc dimarts i dimecres, 17 i 18 de setembre. L’actuació està vinculada a les obres d’ampliació de la vorera en aquest entorn.

L’Ajuntament de Manresa informa que aquest dimarts i dimecres, 17 i 18 de setembre, es faran treballs de millora del paviment del carrer Nou de Santa Clara, des de l'accés al carrer Vell de Santa Clara fins a l'antic Convent de Santa Clara, una actuació vinculada a les obres d’ampliació de voreres en aquest entorn.

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà el trànsit de vehicles de carrer Nou de Santa Clara,  entre l'accés al carrer Vell de Santa Clara i la rotonda amb el carrer Divina Pastora.

  • Els vehicles accediran i sortiran de carrer Doctor Llatjós des del carrer Divina Pastora.


  • Els vehicles accediran i sortiran de carrer Barceloneta i carrer Purgatori des de carrer Sant Maurici. Aquest desviament de trànsit també afectarà la sortida de vehicles del pàrquing de la Clínica Sant Josep.


  • Els vehicles accediran i sortiran de carrer Vell de Santa Clara des del carrer Nou de Santa Clara.


  • L'accés i sortida al carrer del Peix i als guals situats en el tram d'obres es permetrà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti i fora de l'horari de treball.