Quatre gimnasos de Manresa organitzen dues masterclass obertes a tothom amb motiu de la Setmana Europea de l'Esport

Les masterclass, impartides pels gimnasos Cube, Dir-Gimbe, Piscines Municipals i Vela, tindran lloc dissabte, a la plaça Sant Domènec; i diumenge, al Parc de l’Agulla. Les activitats estan incloses en la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024, i tenen l’objectiu de promoure i impulsar la pràctica de l'esport i l'activitat física.

 

imagen

Quatre gimnasos de Manresa (Cube, Dir-Gimbe, Piscines Municipals i Vela) faran aquest cap de setmana, de forma conjunta, dues masterclass obertes a tothom per commemorar la Setmana Europea de l'Esport 2024 #BeActive, amb l'objectiu de  promoure i impulsar la pràctica de l'esport i l'activitat física, animant la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i saludable i combatre el sedentarisme.

Les masterclass han estat dissenyades per a persones de totes les edats i amb un mínim de nivell de forma física, i seran conduïdes per tècnics esportius professionals amb àmplia experiència en el camp de l'activitat física i el benestar de quatre  dels gimnasos de la ciutat.

La primera masterclass tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a la plaça de Sant Domènec de 10 a 12.30 h. En aquesta sessió, anomenada  Power Fit, els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una experiència energètica i dinàmica, on podran provar diferents modalitats d'exercici com són: HIIT Funcional by Cube, el Tri Functional Core Training by Dir-Gimbe, Body Combat by Piscines Municipals i Zumba by Vela.

El diumenge 29 de setembre al Parc de l'Agulla, al costat del Centre de Visitants, de 10 a 12.30 h serà el moment per fer una sessió amb les següents activitats de Cos i Ment: Ioga by Cube, Pilates by Dir-Gimbe. Body Balance by Piscines Municipals i Mindfulness by Vela.

La participació en les dues masterclass és gratuïta i no cal inscripció prèvia, només ganes de passar-ho bé i moure el cos. A més, els primers 200 participants rebran una samarreta commemorativa amb motiu de Manresa, Ciutat Europea de l'Esport 2024.

El setembre de 2015, la Comissió Europea va posar en marxa la  Setmana Europea de l’Esport (SEE) amb l'objectiu de promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa a escala nacional, regional i local i, així, animar la ciutadania europea a adoptar un estil de vida actiu i més saludable per combatre el sedentarisme. Se celebra simultàniament a tot Europa entre el 23 i el 30 de setembre, amb una àmplia gamma d'activitats i actes organitzats pels països socis, entitats regionals i locals, entitats esportives, centres educatius, universitats, empreses i centres de treball. L’any passat van participar 40 països, amb uns 36.000 actes i una participació de gairebé 11 milions de persones.

 

 

(*) Peu de foto: El regidor d’Esports de Manresa, Anjo Valentí Moll, amb els representants dels gimnasos participants: Mar Varea i Roman Verdú (Piscines Municipals); Sergi Roig (Dir-Gimbe); Rosa Alcantara i Eli Parejo (Vela) i Lluís Serracarbassa (Cube).  

Documents relacionats

  • imagen