El programa JESA torna amb novetats aquest setembre per seguir promovent l'activitat física entre els adolescents

El programa és gratuït i està adreçat a joves de 12 a 18 anys, arrenca a partir del 30 de setembre i enguany incorpora entrenadors qualificats de diferents clubs esportius de Manresa.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa reactiva el programa Joventut Esportiva, Societat Activa (JESA) després de la pausa d’estiu, amb un nou format que s'inicia el pròxim 30 de setembre. El programa torna a oferir activitats esportives dirigides a adolescents d'entre 12 i 18 anys, amb algunes modificacions significatives per millorar-ne l'impacte i arribar a un nombre més gran de joves.

Les novetats més destacades d’aquesta nova etapa són els canvis en els horaris i llocs d’activitat, així com la incorporació d’entrenadors qualificats de diferents clubs esportius de Manresa. Aquests entrenadors aportaran la seva experiència per fomentar el creixement esportiu i personal dels joves participants, creant un espai inclusiu on tothom pugui gaudir de l'esport en un ambient saludable i segur.

Nous Horaris i Activitats

  • Futbol Sala (grup masculí i femení): Els dilluns de 16.30 a 18.30 h a l’Alberg Manresa Xanascat, a la pista Cruyff Court (plaça Milcentenari).

 

  • Vòlei Femení: Els dimarts de 15.15 a 17.00 h al pavelló de l’Institut Lacetània (av. de les Bases de Manresa, 55).

 

  • Multiesport: Els dimecres de 16.30 a 18.30 h a la pista poliesportiva de la Font dels Capellans (plaça de la Font).

 

  • Vòlei Masculí: Els dijous de 15.15 a 17.00 h al pavelló de l’Institut Lacetània (av. de les Bases de Manresa, 55).

 

  • Bàsquet: Els dijous de 16.30 a 18.30 h a l’Institut Lluís de Peguera (plaça d’Espanya, 2).

A més, un divendres al mes es farà un esport sorpresa, que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials i la web manresajove.cat.

Un programa per a tothom

El programa JESA es gratuït i obert a tots els adolescents que vulguin participar-hi, sense necessitat d’inscripció prèvia.  Aquest projecte continua sent un esforç conjunt de les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Gerència d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de combatre el sedentarisme i oferir opcions saludables d'oci per als joves de la ciutat. El programa forma part de la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024.

 

(*) Peu de foto: La pista Cruyff Court de la plaça Milcentenari acollirà els dilluns les activitats de futbol sala 

Documents relacionats

  • imagen