El Conservatori de Música de Manresa programa una nova edició del curs d’Història de l’Òpera, obert a tota la ciutadania

El curs, que s’impartirà els dimecres de 19.30 a 21 h, començarà a l’octubre. Té un caràcter divulgatiu de manera que per participar-hi no és imprescindible tenir coneixements musicals i les inscripcions ja estan obertes

imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa iniciarà el mes d’octubre una nova edició del curs d’Història de l’Òpera. Les sessions del curs es portaran a terme els dimecres de 19.30 a 21 h, fins al mes de juny. El curs està destinant tant a l’alumnat del Conservatori i a la ciutadania en general, ja que per participar-hi no cal disposar de coneixements musicals.

El curs té un caràcter eminentment divulgatiu a través de la visualització i anàlisis de diversos fragments de diferents òperes, fruit d’una acurada selecció, i que són representatives de la història d’aquest gènere musical. Així, es fa un repàs de la seva evolució des dels seus orígens, en l’època barroca i amb les obres més clàssiques, fins als nostres dies, amb les representacions més modernes, apropant l’òpera a tots els públics. Aquest curs està impartit per la professora de cant del mateix Conservatori, Margarida Lladó Falgarona.

El preu del curs és de 26,46 euros mensuals, i les persones empadronades a Manresa disposaran d’un descompte del 9%. Les inscripcions ja estan obertes, i les persones interessades en el curs poden sol·licitar més informació o formalitzar la seva inscripció trucant al 93 872 00 88 o enviant un correu a info@conservatori-manresa.cat.

 

(*) Peu de foto: el Conservatori Municipal de Música de Manresa

Documents relacionats

  • imagen