Aquest dissabte es reobre el carrer del cementiri que dona accés al pavelló del Nou Congost

En els darrers tres mesos, el vial ha estat tallat al trànsit per les obres de construcció del col·lector que ha de conduir les aigües pluvials del nou polígon del Pont Nou II fins al riu. Tot i la reobertura, que coincideix amb el primer partit de lliga del Baxi Manresa, hi continuarà havent afectacions a la mobilitat, ja que l’actuació en aquest carrer encara no està completada del tot i a la zona continuen les obres per instal·lar una caldera de biomassa per a tots els equipaments esportius del Congost.

 

imagen

Aquest dissabte al matí es reobrirà el carrer del cementiri que dona accés al pavelló del Nou Congost des de la Carretera de Sant Joan. En els darrers tres mesos, el vial ha estat tallat completament al trànsit de vehicles i al pas de vianants per les obres de construcció del col·lector que ha de conduir les aigües pluvials del nou polígon del Pont Nou II fins al riu. L’execució de les obres ja es va programar tenint en compte el primer partit del Baxi Manresa a la lliga, que porta molts aficionats a la zona. L’obra, però, encara no està completada del tot: resta pendent la instal·lació de mobiliari urbà, d'arbrat i els acabats del paviment. A més a més, entorn del pavelló continuen les obres per instal·lar una caldera de biomassa per a tots els equipaments esportius del Congost.

 

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Manresa farà un reforç especial de la senyalització i també dels agents de la Policia Local que regulen el trànsit els dies de partit. Els vehicles podran entrar pel carrer del cementiri per arribar al pavelló i podran sortir pel mateix carrer quan acabi el partit. Per als vianants, s’habilitarà un itinerari protegit en aquest mateix vial, des de la Carretera de Sant Joan fins al pavelló.

 

El carrer Vilatorrada, que permet accedir al Nou Congost des del Camí de Rajadell, serà de doble sentit de circulació i es podrà aparcar en un cantó (costat cementiri). A més a més, també s’habilitaran zones d’aparcament de terra al costat del pavelló, amb accessos arranjats des del Camí de Rajadell i des de l’aparcament del Complex Esportiu. En aquests aparcaments de terra hi haurà zones en obres no accessibles a vehicles i vianants que estaran degudament senyalitzades.

 

Amb tot, en la mesura que sigui possible, l’Ajuntament de Manresa recomana aparcar en carrers propers com els del polígon de la Plana del Pont Nou, així com el desplaçament a peu fins al pavelló.

 

 (*) Peu de foto: Estat de les obres aquest dijous al matí

Documents relacionats

  • imagen