“Escenes amb tracte” es representa aquest dissabte al Teatre Conservatori, amb entrada gratuïta

La posada en escena de l’obra commemora el Dia Internacional que recorda la necessitat de prevenir el maltractaments envers les persones grans

imagen

Amb motiu de la celebració del Dia internacional de la presa de consciència de l'abús i el maltractament envers les persones grans (el passat dia 15 de juny), l’Ajuntament de Manresa ha programat per a aquest dissabte la representació de l'obra Escenes amb tracte.

 

L'obra parteix d'una iniciativa del Consell Comarcal del Solsonès que mitjançant la campanya “Tracta'm bé” va promoure aquesta obra de teatre per representar-la a la zona (http://campanyatractambe.blogspot.com.es/2013/05/les-escenes-amb-tracte-emocionen-el.html). Ara, el Grup Espai Artesenc i el Grup NEI Teatre han unit esforços per difondre-la, amb una adaptació de Jaume Costa (http://www.neiteatre.cat/tractam-be/). L'obra és un recorregut per sis històries diferents, però un mateix fons: els maltractaments i l'abús a la gent gran.

 

Atès l’interès del seu missatge, la regidoria de Gent gran de Manresa ha volgut presentar aquesta obra a la ciutat. La representació es farà el dia 20 de juny a les sis de la tarda al Teatre Conservatori, amb entrada gratuïta.

Documents relacionats

  • imagen