El novè torneig de vòlei platja comença aquesta tarda amb 45 equips inscrits

Forma part de l’Estiu Jove de Manresa, juntament amb altres activitats esportives i de lleure, que clouran dissabte amb una botifarrada popular 



imagen

Emmarcat en les activitats de l’Estiu Jove de Manresa, aquesta tarda comença a la plaça Major el IX Torneig de vòlei platja, que enguany tindrà 45 equips inscrits. El torneig se celebrarà fins el divendres, 3 de juliol. Demà comença el campus de vòlei platja per nois i noies a partir de 12 anys.

  

Demà també, a l’Oficina Jove del Bages, es farà el taller de zumba, des de les 9.30 i fins a les 12.30 h, amb 20 joves inscrits. Hi ha previst també fer una master class de Hip-Hop, dimarts 7 de juliol, al Casal de Joves la Kampana, adreçada a joves a partir de 14 anys, per a la què es necessita una inscripció prèvia.

 

La diversió i l’entreteniment continuen el dimecres, dia 1 de juliol, amb un taller de customització i videofòrum a l’Oficina Jove del Bages. Els dia 8 i 9, se la celebrarà el Torneig manresà de ping-pong, a la plaça Gispert. La competició es fa per categories (individual i per parelles) i es lliurarà un premi sorpresa.

 

El divendres vinent, dia 3, els joves més intrèpids podran fer el cim del Collbaix en una caminada nocturna. L’horari de sortida serà a les 19.00 h des del Pavelló Vell del Congost.

 

La setmana dedicada als esports d’aventura que tanca el programa d’activitats permetrà als joves a partir de 14 d’anys practicar escalada, caiac, BTT, córrer en una cursa d’orientació, etc. Es farà del 6 al 10 de juliol i l’horari serà de 9.30 a 12.30 h al Casal de Joves la Kampana, i cal inscripció prèvia.

 

Durant l’Estiu Jove se celebra, a més, el I Concurs Instagram Manresa Jove, amb un premi a la millor fotografia. Es pot participar etiquetant la fotografia de l’estiu a #estiumanresajove fins al 14 de setembre. El jurat emetrà el seu veredicte el 21 de setembre.

 

El dissabte vinent, dia 4 de juliol, es farà a la plaça Major la Festa de la Setmana Jove amb una botifarrada popular, i música amb el DJ Sanfreedonian. La festa se celebrarà des de les 22 a les 24 h, i el preu de la botifarra és de 3 euros.

 

D'altra banda, el taller de teatre que hi havia previst fer sobre la sèrie de televisió “The Big Bang theory” ha quedat suspès.

 

Inscripcions fins el dia 30

 

Hi ha temps per a inscriure’s a les activitats que encara no han começat fins demà, dia 30 de juny. Cal apuntar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat i www.ajmanresa.cat.

 

 

Dues activitats ja celebrades

 

L’Estiu Jove va celebrar el passat cap de setmana dues activitats. D’una banda, la Manrusiònica, el festival de música electrònica de Manresa, una activitat ja consolidada en l’escena jove de Manresa que va obtenir un bon èxit de plúbic; i de l’altra, el joc de rol de l’Home Llop, teatralitzat al carrer del Balç. Va estar coorganitzat amb els Llop Teatre i Manresa Jove i va comptar amb la participació d’una trentena de persones. 

 

El programa d’activitats d’estiu per a joves està organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats que el fan possible.

Documents relacionats

  • imagen