L'alcalde de Manresa va assistir a l'acte de graduació de l'EPSEM

Els graduats van ser 176 estudiants de graus i màsters del curs 2014-2015. També es van repartir premis als millors treballs i expedients de grau i màsters i es va distingir les empreses que més estudiants acullen en convenis de cooperació educativa.

imagen

L’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) va graduar, ahir a la tarda, a 176 estudiants de graus i màsters del curs 2014-2015 davant la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el secretari d’Universitats i Recerca, Lluís Jofre.

 

L’acte, que es va celebrar a la Sala d’actes de la Fundació Althaia, a l’Hospital de Sant Joan de Déu, també va comptar amb l’assistència del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enric Fossas; la directora de l’EPSEM, Rosa M. Argelaguet; el padrí de la graduació, José Damián, de l’empresa Maxion Wheels, i de la periodista Míriam Santamaria, que va conduir la cerimònia.

 

A més de lliurar la insígnia CITEM a tots el graduats, durant el certamen, es van entregar premis als millors treballs de grau (TFG), als millors expedients de cada grau i de cada màster, i també es va atorgar un reconeixement al professor més ben valorat pels alumnes, que va anar a parar a Josep Maria Rosell.

 

Igualment, es va distingir les empreses AUSA, CTM, Iberpotash, Masats i SEAT, per ser les companyies que més estudiants acullen en convenis de cooperació educativa.

 

Un cop acabats els lliuraments es va donar pas a una actuació musical a càrrec del grup Arlet.

 

Posteriorment, va intervenir Lluís Jofre que va animar als estudiants a ser valents i inquiets. Després va ser el torn de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que va afirmar que Manresa és una ciutat universitària per convenciment i que s’afrontaran els reptes que calguin. Per acabar, Enric Fossas, va cloure l’acte reivindicant la qualitat de l’ensenyament universitari en un context de crisis i difícil com l’actual.

Documents relacionats

  • imagen