Arrenca la 24a Fira de l'Estudiant, adreçada a l'alumnat de la Catalunya Central

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat d’altres autoritats de la Catalunya Central, han fet aquest matí la visita institucional al certamen que se celebra fins dijous al Museu de la Tècnica de Manresa.


imagen

La 24a edició de Fira de l’Estudiant ha obert portes aquest matí al Museu de la Tècnica de Manresa amb l’objectiu d’oferir orientació acadèmica a més de 3.000 estudiants de secundària i ho ha fet amb la visita institucional encapçalada per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i la regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich. 

 

Els ha acompanyat també el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú; el president  del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; la coordinadora territorial d’ensenyaments professionals, Mar Raluy; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Solsonès, Francesc Xavier Mas; el president dela Cambra de Comerç de Manresa i president de la Fundació Lacetània, Pere Casals; i el gerent dela Fundació Lacetània, Joan Canyadell. Hi havia també representants de les empreses patrocinadores d’aquest certamen, ICL Iberia Iberpotash, Sagalés, Sobrerroca i Abacus.

 

A banda de la visita dels estands d’aquesta edició, durant l’acte d’estrena de la Fira s’ha fet lliurament d’un obsequi a les empreses patrocinadores i un reconeixement a l’autora de la il·lustració del cartell d’aquesta edició, Natura Ferrer, alumna de l’Escola d’Art de Manresa.

 

Des d’avui i fins dijous, la Fira esdevindrà un espai d’informació i d’orientació acadèmica i professional pensat especialment per a l’alumnat de secundària del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès que han de prendre decisions en relació als seus estudis i al seu futur laboral, així com també per als tutors i les famílies que els han d’ajudar a prendre-les.

 

Els continguts de la Fira de l’Estudiant 2016 són d’especial interès per l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius i programes adreçats a alumnes que no superin l’ESO. Així mateix, la visita també pot ser molt adequada per aquell alumnat que vulgui canviar d’estudis i per aquelles persones que vulguin retornar al sistema educatiu des del món laboral.

 

El Museu de la Tècnica estarà obert els 4 dies de Fira amb el següent horari: de9 a14 h. (dilluns, dimarts, dimecres i dijous) i de 15 a 19 h. (dilluns, dimarts i dijous). La Fira de l’Estudiant tindran el seu colofó amb la Jornada de portes obertes del Campus Universitari de Manresa, que se celebrarà el dissabte 9 d’abril, de les 10 a les 14h.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen