El Casal de les Escodines acull un taller d'iniciació a la poesia i a la prosa poètica

Anirà a càrrec de Jordi Corominas i començarà el dilluns 25 d’abril. Les inscripcions es poden realitzar fins el proper divendres 22 d’abril al mateix Casal de les Escodines.


imagen

El Casal de les Escodines i l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de Laboratori de Lletres han organitzat un taller de poesia i prosa poètica que anirà a càrrec de Jordi Corominas i que es farà al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) els dilluns 25 d’abril i 2, 9, 16, i 23 de maig de 18 a 20.30 h.

 

Es tracta de la darrera proposta dels actes entorn el dia Mundial de la Poesia a Manresa i es configura com una activitat amb caràcter de divertiment en la qual es reflexionarà sobre la creació poètica (sentit, utilitat, relació amb les altres arts), es llegiran i analitzaran poemes, es donaran referents poètics actuals i es practicarà, a cada sessió, la poesia i la prosa poètica a través de jocs i exercicis pràctics.

 

El taller s’impartirà en català, tot i que els participants poden escriure amb la llengua en què se sentin més còmodes (català o castellà).

 

Jordi Corominas (Barcelona, 1979) és escriptor i crític literari, conegut per ser un dels poetes més innovadors en llengua castellana a partir dels seu projecte Loopoesía.

 

El cost del taller és de 38 € (per domiciliació bancària) i les inscripcions es poden realitzar fins el proper divendres 22 d’abril al mateix Casal de les Escodines (Tel. 93.8725454; de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h).

Documents relacionats

  • imagen