El projecte "Manresa, ciutat amiga de la gent gran" rep el certificat de Bona Pràctica en Govern Local

“Manresa ciutat amiga de la gent gran” es tracta d'un projecte transversal de millora contínua i que té un Pla d'Acció que transcorre entre 2014 i 2016 que presenta com a objectius principals la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, dissenyar una ciutat més amable i impulsar el desenvoluapment de l’envelliment actiu.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha estat reconegut amb el certificat de Bona Pràctica en Govern Local de la Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya pel projecte “Manresa, ciutat amiga de la gent gran”. Es tracta d'un projecte transversal de millora contínua i que té un Pla d'Acció que transcorre entre 2014 i 2016.

 

Els objectius principals d’aquest pla d’acció són la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, dissenyar una ciutat més amable per a tothom i impulsar el desenvoluapment de l’envelliment actiu, millorar la qualitat dels serveis, fomentar la participació de la gent gran en els àmbits ciutadans i treballar pel benestar de la gent gran tot i millorant el de tota la comunitat.

 

Ciutats amigables amb la gent gran

 

A proposta del Consell Municipal de la Gent Gran, el Ple de la Corporació Municipal celebrat el dia 18 d’abril de 2011 va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Manresa al Programa de Ciutats amigables amb la gent gran de l’Organització Mundial de la Salut i formar part de la xarxa mundial per treballar conjuntament i aconseguir un  entorn urbà integrador i accessible que fomenti l’envelliment actiu de la població.

 

L’acord es va formalitzar el 29 de setembre de 2011. La capital del Bages va esdevenir la 37a ciutat del món en adherir-se a la xarxa, la 8a de l’Estat espanyol i la 3a de Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen