L'Institut Lluís de Peguera, protagonista de les Visites a la Manresa Desconeguda d'avui

El quart dia de Festa Major també ens porta espectacle infantil, ‘bodyart’ a l’Agulla i assaig obert dels gegants a Casa Caritat.


imagen

Després de l’èxit de la primera visita guiada a les esglésies enderrocades en el marc de les Visites a la Manresa Desconeguda, avui és el torn del descobriment de les parts més antigues rehabilitades de l’Institut Lluís de Peguera.


El recorregut permetrà contemplar els espais de la biblioteca i de la sala d’actes recentment restaurats, amb un recorregut per la resta de l’edifici i amb una presentació de la història de la seva construcció a través d’un audiovisual.


La visita començarà a les 5 de la tarda a l’entrada de l’Institut per la Plaça Espanya, i sortiran grups cada 15 minuts fins a les 8 del vespre.


Per altra banda, continuen les funcions de Teatre de Funàmbuls a la Plaça Major a la carpa semiesfèrica que hi ha instal·lat el Circ Xic. Amb les invitacions ja esgotades faran funcions a les 11 del matí, a la 1 del migdia, a les 6 i a les 8 del vespre.


Al Parc de l’Agulla a les 7 de la tarda hi haurà sessió de ‘bodyart’ a càrrec del Vela Club Fitness.


I per acabar el dia hi haurà assaig obert dels gegants davant del local de la Colla de Geganters de Manresa a Casa Caritat. A 2/4 de 9 del vespre.

Documents relacionats

  • imagen