L'Ajuntament de Manresa renova el conveni de col·laboració amb Rotary Club Manresa-Bages

L’han signat aquest migdia l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de Rotary Club Manresa-Bages, David Augé.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i Rotary Club Manresa-Bages han signat la renovació del conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat manresana. L’acte de signatura s’ha fet aquest migdia i ha anat a càrrec de l’alcalde, Valentí Junyent; i el president de Rotary Club Manresa-Bages, David Augé. Els han acompanyat també la primera tinent d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Mireia Estefanell; i els membres de la junta directiva de Rotary, Pere Massanés, Pedro Carlos Moro, Ignasi Llobet i Maite Romero.

 

Segons els termes del conveni, l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 2.500 euros per aquest 2016 per col·laborar en les activitats que desenvolupa aquesta entitat al llarg de l’any a la ciutat, com són la celebració del Concert de Reis, el Premi Simeó Selga; el Premi a la Joventut Protagonistes del demà, la Festa de la Gent gran i el Premi la Ciència i els Infants.

 

Rotary Club Manresa-Bages, Fundació Privada és una entitat manresana sense ànim de lucre dedicada al servei humanitari i la promoció d’elevades normes d’ètica en tots els àmbits de la societat i la contribució al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món, mitjançant programes humanitaris, educatius, sanitaris i d’intercanvi cultural.

 

Documents relacionats

  • imagen