Arriba a Manresa una de les sessions de les Jornades de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut 2016

El proper 25 d’octubre es farà a l’Oficina Jove del Bages una sessió de les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, un espai de debat per als professionals de les polítiques per a joves. Hi assistirà la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, la consellera d’Ensenyament, Joventut i Esports del Consell Comarcal, Èlia Tortolero, i la regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo.


imagen

El proper dimarts 25 d’octubre a les 11 del matí se celebrarà a Manresa una de les quatre sessions de les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de joventut. Serà a l’Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades (c. Sant Blai, 14).

 

Les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, són uns espais de trobada entre professionals, i de debat sobre els temes que preocupen i són d’interès pels actors que gestionen i promouen polítiques per a joves. Les jornades de debat es desenvolupen a través de l’exemple pràctic i tècnic, i a través de la presentació de les noves pràctiques incorporades aquest any.

 

Enguany, les jornades de bones pràctiques inclouen quatre sessions de debat en quatre municipis diferents, el 27 de setembre a Tortosa, el 4 d’octubre a Olot, el 25 d’octubre aManresa i el8 de novembre a Balaguer.

 

A Manresa, es farà la presentació de la bona pràctica ‘La Ciutat a Cau d’Orella’, un cicle que aplega la història oral de Tarragona, i la dinamització del debat a càrrec de Laura Fusté, tècnica de joventut i referent de la bona pràctica a BaumannLab. Hi assistirà la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta, la consellera d’Ensenyament, Joventut i Esports del Consell Comarcal, Èlia Tortolero, i la regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo.

 

La plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut es va engegar al juny del 2013 amb la presentació del llibre de bones pràctiques, llavors, amb tretze propostes. Tres anys després la plataforma suma vint projectes d’intervenció que actuen com a referents positius per al sector.

 

Les jornades, que reben el suport dela Direcció Generalde Joventut i la Diputació de Barcelona també s’han gaudit a Barcelona, Girona, Lleida, Mollerussa, Palafrugell, Reus, Tarragona i Vic. Són també col·laboradors habituals del projecte, l’Associació Catalana d’Empreses de Lleure, l’Educació i la Cultura, el Màster Interuniversitari de Joventut i Societat i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.


La jornada es pot seguir i participar a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #bpjoventut2016

 

Per a més informació, cliqueu aquí i aquí.

Documents relacionats

  • imagen