Carles Capdevila parlarà a Manresa sobre l'educació dels fills

La xerrada es farà aquest dijous 19 de juny a les 8 el vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, dins del setè cicle de Xerrades per a Pares i Mares. El periodista i director del diari Ara explicarà la seva experiència com a pare de 4 fills.

imagen

El periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, assistirà a Manresa per parlar en el Cicle de Xerrades per a Pares i Mares sobre l’educac ió dels fills.

La xerrada, titulada “Educar de bon humor” es farà el dijous, 19 de juny, a les 20h a l’Auditori de la Plana de l’Om.

A partir de l'experiència pròpia en l'educació dels seus quatre fills, Carles Capdevila analitza en clau irònica les obsessions dels pares en el procés educador, la relació pares- mestres i fa una crida a la necessitat de posar-hi els cinc sentits: sentit comú, sentit moral, sentit de la responsabilitat, sentit del ridícul i, sobretot, sentit de l'humor.

Capdevila, llicenciat en filosofia, és professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona i va ser director i presentador dels programes Eduqueu les Criatures a Catalunya Ràdio (2006-2010) i Qui els va parir a TV3 (2008).

Cicle de Xerrades per a Pares i Mares

“Educar de bon humor” és la darrera xerrada del cicle de Xerrades per a Mares i Pares que va començar el 7 de novembre.

Aquest és el setè cicle de xerrades informatives per a famílies amb infants i joves en edat escolar. Organitzen la iniciativa un grup d’escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB). 

Documents relacionats

  • imagen