L’Ajuntament rep l’equip juvenil del Gimnàstic i el felicita pel seu ascens històric a Divisió d’Honor

L’alcalde de Manresa,Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, van felicitar a jugadors, cos tècnic i president del club manresà per la seva excepcional temporada.

 

imagen

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa va acollir ahir al vespre un acte de recepció i homenatge a la delegació de l’equip juvenil del futbol del Club Gimnàstic de Manresa per assolir l’ascens històric a la Divisió d’Honor juvenil. L’alcalde, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, van felicitar jugadors, cos tècnic i al president del club, Miquel Sebastià. Després dels parlaments, Junyent els va fer entrega d’un obsequi commemoratiu.

 

A l’acte hi van assistir els jugadors Joan Altimira Sallent; Víctor Cegarra Barrero; Mouhamed Diallo Sene; Goran Ehsan Pernia; Albert Gibert Exposito; Alejandro Lebron Jurado; Brian López Velasco; Abdallahi Magatt; Carlos Novoa Roso; Alex Pachon Parraga; Jesus Peñarrubia Espada; Joel Priego Borrego; Biel Rodríguez Pérez; Pau Roldan Polo; Gil Serra Gallach; i Joel Solà Ubals.

 

Per part del cos tècnic hi van assistir Carlos López Giménez; Carlos Castillo Rueda; Isart Grané Sabatés; Sílvia Masachs Riu i David Costa Pont.  L’acte va comptar amb la presència de Francesc Bosch, president honorífic del club.

 

 

Documents relacionats

  • imagen