S'obren els nous accessos a les Piscines Municipals per les obres al carrer Vidal i Barraquer i un tram de la via Sant Ignasi

A partir d’avui els vehicles que volen anar a les Piscines Municipals tenen entrada i sortida per la via Sant Ignasi.  

imagen

La primera fase de les obres d’urbanització del carrer Vidal i Barraquer i un tram de la via Sant Ignasi han iniciat aquesta setmana el seu camí. L’arrencada d’aquesta actuació ha suposat la modificació dels accessos a les Piscines Municipals que, a partir d’avui, tenen entrada i sortida per la via Sant Ignasi i no pel carrer Vidal i Barraquer, com fins ara.
 

En el marc de les obres, s’ha  tancat la vorera perimetral de les Piscines Municipals, mantenint l’accés per a vianants per la vorera del carrer Viladordis. També s’han senyalitzat dos nous passos de vianants, un al carrer Viladordis (davant de l’accés de les Piscines) i un altre a la Via Sant Ignasi, a l’alçada de l’accés al Museu Comarcal, per tal d’habilitar itineraris alternatius per a vianants durant les obres.
 

També s’ha traslladat la zona de càrrega i descàrrega de la Via Sant Ignasi número 59 al 45; i l’àrea de contenidors existent a la Via de Sant Ignasi número 49 s'ha traslladat al 47, just després del nou pas de vianants. 

 

Documents relacionats

  • imagen