Els 'Pessics de Vida' porten David Andrés, el cap de cuina del restaurant ABaC , demà al Casino

El convidat repassarà la seva trajectòria personal i professional amb la periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresidenta de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Mar Martí.

imagen

David Andrés, el cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i copropietari del Somiatruites d'Igualada, participarà demà, dimecres 30 de maig, en el cicle de converses "Pessics de Vida", que organitza conjuntament la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i l’Ajuntament de Manresa (Centre Cultural del Casino).

 

Andrés és un dels cuiners joves del país amb més projecció. Era jugador professional d'hoquei i estudiava arquitectura quan va descobrir que la seva autèntica passió era la cuina. 

 

El convidat repassarà la seva trajectòria personal i professional amb la periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresidenta de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Mar Martí.

  

La trobada tindrà lloc a les 8 del vespre, a la Sala d'Actes del Centre Cultural el Casino.

Documents relacionats

  • imagen