L’'Ajuntament organitza un seminari per conèixer com funciona la inversió privada de projectes empresarials

La sessió es farà aquest divendres al matí al Palau Firal de Manresa i està dirigida a empresaris amb projectes de creixement empresarial, emprenedors i també a persones amb interès a trobar projectes empresarials interessants per invertir-hi.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa organitza aquest divendres 20 de setembre un seminari titulat “Inversors privats i finançament de projectes”, que té l’objectiu d’ajudar a conèixer com funciona la inversió privada de projectes empresarials. La sessió està inclosa dins el programa ACTE “Cooperació, innovació i creativitat!” i tindrà lloc al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) de 9.30 a 11.30 del matí. 

La sessió formativa està dirigida tant a empresaris amb projectes de creixement empresarial , emprenedors i també a persones amb interès a trobar projectes empresarials interessants per invertir-hi. El seminari dóna l’oportunitat de conèixer possibles alternatives de finançament de projectes empresarials i com funciona actualment l’ecosistema inversor. 

L’acte comptarà amb la presència de Miquel Costa, que és president de Keiretsu Forum i de Foro CapitalPpymes, així com director de Edap2007 investments; Jordi Priu, inversor privat i soci fundador de 101 start-up (empreses de creació recent), i amb un experiència de 14 inversions en empreses star-up ; i Dani Mata, emprenedor de la start-up Kalingoo, els quals explicaran les seves experiències com a inversors i emprenedors que han optat per aquesta modalitat de finançament. 

Programa 

9.30 - 9.45 h. 
• Benvinguda a de Sílvia Gratacós, regidora d’Activitat Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa. 

9.45- 11.15 h. 
• Descripció de l’ecosistema inversor. Alternatives de finançament de projectes. Els inversors privats: del Business Angels al Capital Risc. 
• Els emprenedors: característiques i recomanacions. 
• Les xarxes d’inversió i els fòrums d’inversió. Què són i per a què serveixen. 
• Situació actual de l’ecosistema Angel. 
• Fòrum d’Inversió Tecnocampus de Mataró, 29 d’octubre de 2013. 
A càrrec de Keiretsu Fòrum Business Angels 

11.15- 11.30 h. 
• Torn obert de preguntes 

Informació i inscripcions: 

Les inscripcions per participar-hi s’han de fer per telèfon al 93 878 23 00 ext. 12709 o bé a l’enllaç:https://docs.google.com/forms/d/1M7xUpSIs1wtj7dfSHtfb5a4KObR5Gu9DZurW2JB8DC8/viewform

Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals. 

Programa