Manresa es promociona com a Capital de la Cultura Catalana al magazín d’estiu “Gravetat zero” de Catalunya Ràdio

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ajuntament de Manresa han firmat un acord de col·laboració per impulsar durant aquest any el coneixement i la promoció del programa d’activitats de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018.


imagen

Amb aquest acord, el programa de les tardes d’estiu a Catalunya Ràdio, “Gravetat zero”, tindrà la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, dins la seva estratègia de reforçar la promoció de capitalitat cultural de la ciutat durant el 2018. D’aquesta manera, el magazín tindrà una especial atenció a les activitats culturals que durant l’estiu tinguin lloc a la capital del Bages i està previst que es faci un programa en directe des de Manresa, amb la participació de persones vinculades a l’àmbit cultural de la ciutat.

 

El magazín “Gravetat zero”, dirigit i presentat pel periodista manresà Ernest Macià, s’emet durant la programació d’estiu de Catalunya Ràdio, entre el 23 de juliol i el 2 de setembre, de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00. L’espai radiofònic, que es va estrenar l’estiu passat, és un magazín amb continguts informatius, divulgatius i d’entreteniment on es tracten els temes que toquen més de prop els ciutadans amb especial incidència en els continguts culturals i de proximitat. Entre altres col·laboracions, aquest estiu compta amb Martí Gironell, Mari Pau Huguet, Lloll Bertran, Elisabet Carnicé, Txell Bonet, Sílvia Bel, Damià Gibernet i Eva Olivares. 

Documents relacionats

  • imagen