Dimarts que ve el Síndic de Greuges vindrà a Manresa per atendre les consultes i queixes dels ciutadans

L’equip del Síndic atendrà els ciutadans i ciutadanes a l'Espai Joan Amades, situat al carrer Sant Blai 14, de dos quarts de quatre a les vuit del vespre. Prèviament, cal demanar hora trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

imagen

L’equip itinerant del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà el proper dimarts, 9 d’octubre de 15.30 a 20 hores,  les queixes, consultes i suggeriments de la ciutadania a l'Espai Joan Amades, (c. Sant Blai 14).

 

Els interessats han de concertar entrevista amb el Síndic de Greuges de Catalunya  demanant hora mitjançant un missatge al correu electrònic sindic@sindic.cat o trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

 

El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

 

També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

 

Aquest és un servei itinerant i de proximitat que el Síndic de Greuges de Catalunya ofereix a la capital del Bages quatre vegades al llarg de l'any i que té previst repetir-se de nou el proper mes de desembre, amb data, horaris i espai, encara per concretar. Ja s’informarà tant aviat com quedi acordat.

Documents relacionats

  • imagen