Demà s’inicien els treballs de construcció d’un aparcament dissuasiu al carrer Puigmal

L'obra suposarà l'actuació en una superfície de 2.558,70 m² i té un cost de 54.989,82 euros. Durant les quatre setmanes que durin els treballs d'execució es prohibirà l'estacionament al solar del costat de l'Escola Les Bases.

imagen

L'Ajuntament de Manresa iniciarà demà dijous els treballs d'adequació d'una parcel·la de titularitat municipal com a aparcament dissuasiu, atesa la seva situació en un dels accesos principals de la ciutat. La proposta suposa l'actuació en una superfície de 2.558, 70 m², té un cost de 54.989,82 euros i es complementa amb una altra actuació en aquesta localització que ha de suposar l'adequació de l'accés a la nova escola de les Bases.

 

La proposta preveu l’execució del moviment de terres necessari per garantir situar els terrenys a la rasant adequada –amb el mínim moviment de terres i sense precisar aportació de material- i fixar els pendents que assegurin el correcte desguàs de les aigües pluvials. 

 

L’accés a l’aparcament es preveu per un gual de vehicles existent, mentre que a les vores de l’àmbit es fixa una franja de terreny amb un mínim enjardinament que ha de possibilitar la correcta relació entre l’aparcament i la nova escola.

 

La proposta també planteja el pavimentat de la vorera que connecta els dos trams de vorera existents al carrer Puigmal, la col·locació d’una vorada de jardí que defineix el punt fons de l’espai al costat de la rotonda de l’avinguda universitària que se situa davant de la nova escola, i un mínim enjardinament d’aquest espai.

 

Durant les quatre setmanes que durin els treballs d'execució es prohibirà l'estacionament al solar del costat de l'escola Les Bases.

Documents relacionats

  • imagen