Del 9 d’octubre al 6 de novembre l’Espai Jove Joan Amades acollirà l’exposició "Explica’m una història"

L’exposició forma part del projecte “Art K’Suma 2017”, una iniciativa que té l’objectiu de promoure el treball compartit i l’intercanvi creatiu entre persones de generacions diferents i de qualsevol disciplina artística.

imagen

En el marc del projecte “Art K’Suma 2017”, els alumnes d’Il·lustració de l’Escola d’Art de Manresa han portat a terme el treball “Explica’m una història”, una exposició que mostra les vivències i records de quatre persones grans.

 

L’exposició es podrà visitar a l’Espai Jove Joan Amades (C/Sant Blai, 14) del 9 d’octubre al 6 de novembre en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de les 9 del matí a les 2 del migdia; i de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 7 del vespre.

 

El projecte “Art k'Suma” és una iniciativa de l'Ajuntament de Manresa que té l’objectiu de promoure el treball compartit i l’intercanvi creatiu entre persones de generacions diferents i qualsevol disciplina artística. Proposa que els artistes de menys de 35 anys treballin amb d’altres de més de 65 en una interpretació conjunta de la realitat de la ciutat i que comparteixin l’experiència de gestionar i tenir un projecte artístic en comú.

 

Per a més informació podeu consultar el bloc del projecte artksuma.wordpress.com

 

Documents relacionats

  • imagen